aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πρόεδρε, θα μείνω!»

«Πρόεδρε, θα μείνω!»

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Παρά την έντονη φημολογία των τελευταίων εβδομάδων, για την πιθανή πρόσληψη του Ρόνι Λέβι από την Ομοσπονδία του Ισραήλ για την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας των Ανδρών της χώρας, εντούτοις ο ίδιος έβαλε ένα τέλος σ’ ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Χθες, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Αντρέας Παντελή, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον 51χρονο προπονητή ο οποίος του μετέφερε ξεκάθαρα ότι θα μείνει στην ομάδα της Αμμοχώστου.

Διαβάστε επίσης: Ιράντ Τσαφίρ: «Είναι τ’ όνειρο του Λέβι η Εθνική Ισραήλ»

Από την πλευρά της η διοίκηση έστειλε το μήνυμα στον Ισραηλινό ότι αν υπάρχει πιθανότητα να αποχωρήσει, τότε θα πρέπει να το κάνει μέχρι το τέλος του μήνα. Και αυτό για να μπορεί η «Κυρία» να έχει τον χρόνο που απαιτείται για να βρει τον αντικαταστάτη του και να «τρέξει» τον προγραμματισμό. Δεν θα αργήσει, άλλωστε, να ξεκινήσει και η προετοιμασία επί κυπριακού εδάφους, επομένως ό,τι είναι να γίνει, θα πρέπει να γίνει μέσα στις επόμενες μέρες.

Διαβάστε επίσης: Δεν θα ζητήσει τον ουρανό με τ’ άστρα για Λέβι

Στο Ισραήλ, την ίδια ώρα που ο Λέβι διαβεβαίωνε τον Παντελή ότι θα συνεχίσει, εξακολουθούν να αναφέρουν ότι είναι ο νούμερο ένας στόχος για τον πάγκο της Εθνικής και ότι αν χρειαστεί, θα γίνει επικοινωνία μέσω skype με τον Λέβι. Το τι θα γίνει και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει.

Διαβάστε επίσης: Προτάσεις σε δύο τερματοφύλακες – Ξεκαθαρίζει για Λέβι

Ο Λέβι είναι γνωστό ότι θεωρεί όνειρο ζωής και ευκαιρία καριέρας να εργαστεί στην εθνική ομάδα του Ισραήλ, επομένως αν δεχθεί επίσημη πρόταση, δεν αποκλείεται να την αποδεχθεί, έστω κι αν έχει διαμηνύσει στον Παντελή ότι θα συνεχίσει στην Ανόρθωση. Γι’ αυτό και στον σύλλογο της Αμμοχώστου παρουσιάζονται επιφυλακτικοί αφού είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν ακόμη αρκετά επεισόδια. Αν θα μείνει ή όχι ο Λέβι, αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσει από βδομάδας, για να προχωρήσει και η Ανόρθωση στις απαραίτητες ενέργειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ