aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠολύ δύσκολο για Γούτα

Πολύ δύσκολο για Γούτα

Την περίπτωση του Δημήτρη Γούτα του ΟΣΦΠ εξετάζει η Ανόρθωση για την θέση του κεντρικού αμυντικού, όμως για την ώρα φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, όπως αναφέρει και η oπαδική ιστοσελίδα anorthosis24.net, καθώς ο ποδοσφαιριστής παρακολουθείται και από προηγμένα πρωταθλήματα όπως το Ολλανδικό.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ:

“Ο ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του Ολυμπιακού Βίκτορ Σάντσεθ και επιθυμεί την αποχώρησή του από την Πειραϊκή ομάδα.

Στην προηγούμενη του ομάδα Ξάνθη ήταν βασικός και παρά το νεαρό της ηλικίας του, είχε γεμάτες χρονιές όμως στον Ολυμπιακό δεν πήρε καθόλου ευκαιρίες.

Η Ανόρθωση έχει επιδείξει ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή όμως και όμως η περίπτωσή του φαντάζει για την ώρα εξαιρετικά δύσκολη μιας και τον ποδοσφαιριστή καλοβλέπουν ομάδες από προηγμένα πρωταθλήματα όπως το Ολλανδικό.

Περισσότερα θα διαφανούν τις επόμενες μέρες μιας και οι εναπομείναντες προσθήκες που μπορεί η Ανόρθωση να κάνει είναι 3”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ