aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠήρε «φωτιά» ο σχεδιασμός

Πήρε «φωτιά» ο σχεδιασμός

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μετεγγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης, καθώς έφερε αρκετές εξελίξεις στο στρατόπεδό της. Καταρχάς, από χθες βρίσκεται στην Κύπρο ο Νιγηριανός μέσος Νόσα Ιγκιεμπόρ, ο οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και ακολούθως ανακοινώθηκε η απόκτησή του. «Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Νιγηριανό μέσο Νόσα Ιγκιεμπόρ. Πρόκειται για 27χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής», τονίζεται μεταξύ άλλων και γίνεται αναφορά στην καριέρα του. Τελευταία του ομάδα η Βανκούβερ του Καναδά.

Διαβάστε επίσης: Νομικά μέτρα (Σετού)

Όσον αφορά στις εξελίξεις στην περίπτωση του Αμπντουλάι Σιεού, ο Νιγηριανός βρέθηκε στην Τουρκία όπου είχε τελικές επαφές με την Μπούρασπορ με την οποία συμφώνησε για 2,5 χρόνια και απολαβές κοντά στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Αυτό που μένει είναι να συμφωνήσει η Ανόρθωση με τον τουρκικό σύλλογο, κάτι που αναμένεται να γίνει πιθανόν ακόμη και εντός της ημέρας. Εκτιμάται ότι οι δυο πλευρές θα τα βρουν περίπου στις 250.000 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι η αναμέτρηση κόντρα στον Εθνικό Άχνας αναμένεται να είναι και η τελευταία του Σιεού. Η Ανόρθωση πέρα από τα οικονομικά οφέλη που θα έχει από την πώλησή του θα έχει και επιπλέον κέρδος από τη FIFA για τη συμμετοχή του στο Μουντιάλ. Αυτό το ποσό εκτιμάται κοντά στις 130.000 ευρώ, επομένως το συνολικό όφελος από τον Σιεού θα ξεπεράσει τις 350.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης: «Ο Σιεού περνάει από ιατρικές εξετάσεις το Σάββατο»

Μία άλλη περίπτωση είναι αυτή του Ζουλιέν Σετού. Ο Γάλλος δεν έχει ενημερώσει την Ανόρθωση πότε θα έρθει στην Κύπρο και πολύ πιθανόν η απόκτησή του να ναυαγήσει μιας και φαίνεται πως κάνει δεύτερες σκέψεις. Οι κυανόλευκοι έχουν αρχίσει ήδη το ψάξιμο για δεξιό μπακ και οι κινήσεις της πρέπει να είναι άμεσες μιας και δεν υπάρχει άλλος παίκτης για τη θέση αυτή τη δεδομένη στιγμή στο ρόστερ. Ο αντικαταστάτης του Σιεού θα πρέπει να βρεθεί το συντομότερο, για να μπορέσει να έρθει από εβδομάδας στην Κύπρο και να τεθεί στη διάθεση του Λέβι για τον εκτός έδρας αγώνα με την Πάφο. Η αναμέτρηση με τους γαλάζιους θα διεξαχθεί την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, ημέρα που εκπνέει η χειμερινή μετεγγραφική περίοδος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ