aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Πιέζουν» για Λέβι 4ετίας!

«Πιέζουν» για Λέβι 4ετίας!

Η Ποδοσφαρική Ομοσπονδία του Ισραήλ βρίσκεται στο ψάξιμο για νέο προπονητή για την Εθνική τους ομάδα μετά την αποδέσμευση του Ελίσια Λέβι με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Όφερ Εϊνι να πιέζει ώστε μέχρι τον Απρίλιο να υπάρξει ο αντικαταστάτης του. Ο τεχνικός της Χάποελ Μπερ Σέβα, Μπαράκ Μπασάρ, ήταν πρώτος στην λίστα ωστόσο δεν τίθεται θέμα αποχώρησης την περσινή πρωταθλήτρια, με την Ομοσπονδία να έχει στραφεί σε άλλες επιλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανόρθωση-Λέβι: Άλλα λέει ο ένας, άλλα ο άλλος…

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στην γειτονική χώρα, ο Ρόνι Λέβι φαίνεται να βρίσκεται πλέον στην κορυφή της λίστα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας του Ισραήλ, αφού στόχος είναι να αποκτηθεί ντόπιος προπονητής. Έχει συσταθεί ειδική επιτροπή για την εξεύρεση τεχνικού με το δημοσίευμα να αναφέρει πως η περίπτωση του τεχνικού της Ανόρθωσης προκρίνεται έναντι των άλλων ονομάτων που υπάρχουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υποψήφιος ο Ρόνι Λέβι

Μάλιστα, το δημοσίευμα προχωρά ακόμα περισσότερο το θέμα, αφού επικαλούνται δηλώσεις παράγοντα της Ομοσπονδίας, ο οποίος τους ανέφερε πως ο Ρόνι Λέβι θα είναι τελικά ο εκλεκτός και πως θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας 4 χρόνων. Πάντως το συμβόλαιο του Ρόνι Λέβι ολοκληρώνεται τον ερχόμενο Μάιο και ακόμα δεν μπει σε προχωρημένες συζητήσεις με την διοίκηση της Ανόρθωσης για την ανανέωση των συμβατικών του υποχρεώσεων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ