aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Πάρτι» κόντρα στην Αργεντινή ο Σιεού κι η παρέα του!

«Πάρτι» κόντρα στην Αργεντινή ο Σιεού κι η παρέα του!

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς τον Λιονέλ Μέσι η Εθνική Αργεντινής είναι… άλλη ομάδα, ωστόσο, αυτό δε δικαιολογεί το να δέχεται 4 γκολ από τη Νιγηρία! Οι «Super Eagles» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφεραν να πετύχουν τέσσερα γκολ και να πάρουν μία σπουδαία νίκη, έστω σε φιλικό ματς, επί της «αλμπισελέστε» με 4-2. Ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης, Αμπντουλαΐ Σιεού, άρχισε βασικός αλλά έπαιξε μόνο για ένα ημίχρονο.

Το ματς, που διεξήχθη επί ρωσικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Κράσνονταρ, βρήκε το συγκρότημα του Χόρχε Σαμπάολι να προηγείται γρήγορα με 2-0 (27΄ Μπανέγκα, 36΄ Αγουέρο), αλλά οι Αφρικανοί δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη. Αφού μείωσαν πριν τη λήξη του πρώτου μέρους με τον Ιεανάτσο (44΄), στο δεύτερο έκαναν… πάρτι στην άμυνα της Αργεντινής και με τους Ιβόμπι (52΄,73΄), Ιντόβου (54΄) έφτασαν στην πλήρη ανατροπή του σκηνικού.

Με το γκολ που πέτυχε ο Αγουέρο έφτασε τα 36 με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του κι από σήμερα είναι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Αργεντινής, ξεπερνώντας τον σπουδαίο Ερνάν Κρέσπο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ