aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαρουσίαση νέου χορηγού Stoiximan.gr (pics/vid)

Παρουσίαση νέου χορηγού Stoiximan.gr (pics/vid)

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου σε δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε το πρωί της Τρίτης (20 Σεπτεμβρίου, 11:30) στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου του «Αντώνης Παπαδόπουλος» παρουσίασε ένα από τους χορηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας για την νέα σεζόν 2016-17.

H επίσημη ενημέρωση: Η Ανόρθωση σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε το πρωί της Τρίτης (20 Σεπτεμβρίου, 11:30) στην αίθουσα διασκέψεων Τύπου του «Αντώνης Παπαδόπουλος» παρουσίασε ένα από τους χορηγούς της ποδοσφαιρικής ομάδας για την νέα σεζόν 2016-17. Πρόκειται για την stoiximan.gr, κορυφαία διαδικτυακή στοιχηματική εταιρεία σε Ελλάδα και Κύπρο.

Αποτελεί μια συμφέρουσα συμφωνία και για τις δύο πλευρές και ευελπιστούμε πως η έναρξη της συνεργασίας θα συνοδευτεί με τις αγωνιστικές επιτυχίες της ομάδας μας.

Στο πάνελ εκ μέρους της Ανόρθωσης παρευρέθηκε ο  αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Θέμης Βιολάρης, ο Υπεύθυνος επικοινωνίας, Σάββας Πηλακούτας, ενώ τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο τερματοφύλακας Γιώργος Παπαδόπουλος. Την εταιρεία Stoiximan.gr εκπροσώπησε ο Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της, Πάνος Κωνσταντόπουλος.

Αναλυτικά τα όσα λέχθηκαν:

Θέμης Βιολάρης (Αντιπρόεδρος Ανόρθωσης): «Να σας καλωσορίσω και εγώ με την σειρά μου. Να ευχαριστήσω τους νέους μας συνεργάτες και χορηγούς στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η Ανόρθωση εκτός από την ποδοσφαιρική ομάδα συνεχίζει με το εμπορικό τμήμα να αναπτύσσεται καθημερινά και μέσω του προγράμματος που έχουμε θέσει, έχουμε έρθει σε μια συμφωνία συνεταιρικής συνεργασίας με την stoiximan.gr. Καλωσορίζουμε την stoiximan.gr στην Κύπρο. Ευχαριστούμε πολύ για την συνεργασία που έχουμε υπογράψει μαζί. Θεωρούμε πως είναι μια καινούρια στοιχηματική εταιρεία που θα εμπλακεί στα της Κυπριακής αγοράς και ελπίζουμε εμείς να είμαστε αντάξιοι της προβολής που θα δώσουμε στον καινούριο συνεργάτη. Σας ευχαριστώ και ξανά καλωσορίσατε στην Κύπρο».

Πάνος Κωνσταντόπουλος (Διευθυντής Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας της Stoiximan.gr): «Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς που βρισκόμαστε εδώ και εγκαινιάζουμε την νέα συνεργασία με την ιστορική ομάδα της Ανόρθωσης. Η ιστορία της αποτελεί τον δρόμο για μελλοντικές επιτυχίες, στόχος μας είναι να πορευτούμε μαζί την νέα αγωνιστική περίοδο. Είναι μεγάλη τιμή για την κορυφαία Ελληνική online διαδικτυακή εταιρεία να ταυτίζεται και να έρχεται κοντά με την ομάδα της Ανόρθωσης. Από την μεριά μας, τουλάχιστον στο κομμάτι το στοιχηματικό θα φροντίσουμε να παρέχουμε το καλύτερο προϊόν και αποδόσεις και σαφώς τις καλύτερες υπηρεσίες στους οπαδούς, τους φιλάθλους και σε όλη την Κυπριακή αγορά. Θέλουμε να χτίσουμε μια ιδιαίτερη σχέση με την Ανόρθωση και να συνδεθούμε στην αγωνιστική της προσπάθεια για διακρίσεις. Η Ανόρθωση όπως όλοι γνωρίζουμε συμβολίζει πολλά περισσότερα από ένα ποδοσφαιρικό σωματείο και εύχομαι τελειώνοντας την σεζόν και ξεκινώντας μαζί την επόμενη να μας βρει όλους στην φυσική της έδρα στην Αμμόχωστο. Σας ευχαριστώ πολύ».

Γιώργος Παπαδόπουλος (τερματοφύλακας Ανόρθωσης): «Θα ήθελα και εγώ με την σειρά να καλωσορίσω τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και εκ μέρους των ποδοσφαιριστών να χαιρετίσω την έναρξη αυτής της συνεργασίας με την stoiximan.gr. Ως ποδοσφαιριστές αντιλαμβανόμαστε απόλυτα πόσο σημαντική είναι μια τέτοια συνεργασία και ευχόμαστε να είναι προσοδοφόρα και ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ