aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΠαραμιλούν με τον… έφηβο Πράνιτς!

Παραμιλούν με τον… έφηβο Πράνιτς!

Βλέποντας το βιογραφικό του το μόνο που μπορείς να εκφράσεις είναι θαυμασμό. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Πέτυχε τόσα πολλά, κατέκτησε τίτλους κι είναι μία μεγάλη προσωπικότητα. Ερχόμενος το καλοκαίρι στην Ανόρθωση πολλοί θεώρησαν ότι έρχεται για τα τελευταία ένσημα, για «να κάνει την αρπαχτή του», όπως λέγεται συχνά και να κλείσει την καριέρα του. Μέσα στο γήπεδο, όμως, αποδεικνύει σε όλους όσοι τον θεώρησαν «τελειωμένο», ότι είχαν λάθος.

Ο λόγος φυσικά για τον Ντάνιελ Πράνιτς που αποδεικνύεται λίρα εκατό για την Ανόρθωση και παιχνίδι με παιχνίδι δείχνει πόσο πολύτιμος είναι. Το γεγονός ότι κόντρα στον Ερμή έδωσε την ασίστ στον Καμαρά για να έρθει το γκολ-νίκης, λέει πολλά. Ο Κροάτης δεν ήρθε απλά για να περάσει την ώρα του στην Κύπρο ή για να κάνει διακοπές. Ήρθε για να πετύχει. Ήρθε για να κερδίσει τίτλο και το είπε σε δηλώσεις του ότι θέλει να γευτεί για μία ακόμη φορά την αίσθηση του να αγωνίζεσαι στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Άρα, θέλει πρωτάθλημα και επιτυχίες. Θέλει διακρίσεις. Το δείχνει με κάθε τρόπο σε κάθε παιχνίδι. Το πάθος που βγάζει στο γήπεδο έχει κάνει τους φίλους της «Κυρίας» να παραμιλούν και να τον αποθεώνουν. Το γεγονός ότι έχει συμμετοχή σχεδόν στα μισά γκολ της Ανόρθωσης μέχρι σήμερα λέει πολλά. Έχει «δέσει» με την υπόλοιπη ομάδα, με τον κόσμο. Αν συνεχίσει έτσι δεν αποκλείεται η διοίκηση και ο Λέβι να κάνουν ενέργειες για να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Η ηλικία του σε σχέση με την αγωνιστική του εικόνα δεν έχουν καμία σχέση. Έφηβος! Λες και είναι παίκτης που μάχεται να καθιερωθεί και να κερδίσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Τέτοιους παίκτες ήθελε το καλοκαίρι ο Λέβι να φέρει στην ομάδα. Έμπειρους, με χαρακτήρα που να μπορούν να δώσουν το κάτι παραπάνω. Μπορεί το ρίσκο να φέρεις μεγάλους σε ηλικία ποδοσφαιριστές να είναι αυξημένο, όμως εκ του αποτελέσματος οι επιλογές της τεχνικής ηγεσίας είναι εξαιρετικές.

Το «διπλό» κόντρα στον Ερμή δείχνει ότι ο Πράνιτς δεν λέει να πατήσει φρένο. Και όσο η ομάδα κερδίζει έχοντάς τον σε αυτές τις υψηλές πτήσεις μπορεί να ονειρεύεται ακόμη παραπέρα. Βέβαια, σε όλη αυτή την προσπάθεια όλοι οι ποδοσφαιριστές έχουν βάλει το λιθαράκι τους, όμως η αλήθεια είναι ότι ο Πράνιτς που σε λίγες μέρες κλείνει τα 36 έχει κερδίσει τις εντυπώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ