aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΠαν.Συ.Φι Ανόρθωσης: «Θα τους δούμε τώρα κατάματα»

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης: «Θα τους δούμε τώρα κατάματα»

Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσης μέσω της πιο κάτω ανακοίνωσης, καλεί τον κόσμο της «Κυρίας» να σταθεί δίπλα στην ομάδα ενόψει της συνέχειας.  

Αναλυτικά: «Ο Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει τον μεγάλο και περήφανο κόσμο του για την επερχόμενη δράση. Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την φετινή χρονιά αλλά το “παιχνίδι” για μας μόλις άρχισε. Σε μια χρονιά, μπορεί και την χειρότερη της Ιστορίας της ομάδας, εμείς σαν κόσμος δεν τα παρατήσαμε δευτερόλεπτο και ούτε σκοπεύουμε να το κάνουμε. Δεν είμαστε εκεί για τρόπαια και άλλα τέτοια, είμαστε στα πέταλα για την ομάδα μας και όσα πρεσβεύει.

Έφτασε τώρα η στιγμή για την μεγάλη μας αντεπίθεση. Όσοι δεν σεβάστηκαν τον μυθικό Φοίνικα θα το πληρώσουν ακριβά. Όσοι προσπάθησαν να πατήσουν επί “πτωμάτων” θα τους δούμε τώρα κατάματα και θα τους πατήσουμε κάτω όπως τους αρμόζει. Ήδη κάποιοι πήραν την πρώτη γεύση και αυτό ήταν μόνο η αρχή. Συσπειρωνόμαστε ακόμα περισσότερο μέχρι την τελική μάχη και όλοι και όλα θα επιστρέψουν στην πραγματικότητα.

Η “αρχή” θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, στο δικό μας σπίτι που άρχισε πάλι να γίνετε ο φόβος όλων. Η ώρα 16:00 πρέπει το “Παπαδόπουλος”, από ένα στάδιο ποδοσφαίρου να μετατραπεί σε μια γαλανόλευκη κόλαση. Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν πως είμαστε αδιάφοροι και δίχως αγωνιστικούς στόχους. Ομάδα και κόσμος καλούμαστε να τους διαψεύσουμε και ένας ένας να αρχίζουν να υποκύπτουν στην μεγάλη “Κυρία” του κυπριακού ποδοσφαίρου. Γιατί θα την ξανακάνουμε ακόμα μεγαλύτερη. Γιατί δεν λυγίζουμε και θα νικήσουμε.

Για ενενήντα και λεπτά ο ναός πρέπει να πάλλεται από τις ιαχές μας, στριμώχνοντας τους στην γωνιά. Καλούμε όλο τον κόσμο να ακολουθήσει το νότιο πέταλο καθ’ όλη την διάρκεια.

Εμείς καλούμε όλα τα μέλη μας ανά το παγκύπριο όπως την Κυριακή η ώρα 13:00 προσυγκεντρωθούμε στον κεντρικό σύνδεσμο μας “Χριστάκης Φωτίου” για την δική μας προθέρμανση και για τελικές οδηγίες. Στον σύνδεσμο θα υπάρχουν σουβλάκια για όλο τον κόσμο και όλα τα έσοδα θα δοθούν αποκλειστικά σε Αδέλφια μας που έχουν πρόβλημα με την “δικαιοσύνη”. Μια νύχτα προηγουμένως θα υπάρχουν τα καθιερωμένα pre-game πάρτι στο “Χριστάκης Φωτίου” και Famagusta Ghetto. Όλος ο κόσμος είναι ευπρόσδεκτος.

Υ.Γ. Εισιτήρια υπάρχουν σε όλα τα κλιμάκια του Παν.Συ.Φι μόνο για τα μέλη.

Υ.Γ. 2 Ακούμε πιστά τις οδηγίες του οργανωτή και προστατεύουμε την ομάδα μας από ανούσια προστίματα με ρίψη αντικειμένων».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ