ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ: «Αυτά τα είδαμε, τα ζήσαμε…»

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τον υπόλοιπο κόσμο της Ανόρθωση, για την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα, εξέδωσε ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ των κυανολεύκων. Επίσης, αναφέρεται και στο αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου θέλει να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του και τον Ανορθωσιάτικο κόσμο για την τρελή αφοσίωση του στο ιστορικότερο Σωματείο του νησιού. Νιώθουμε πλέον ικανοποιημένοι και ξανά δικαιωμένοι για τα όσα παλέψαμε τα τελευταία χρόνια και έχουμε κερδίσει. Με σκληρή δουλειά και αρκετό ιδρώτα είμαστε αυτοί που είμαστε.

Παράλληλα δεν αφήσαμε την ομάδα μόνη, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων, και κάναμε όλη την Κύπρο και όχι μόνο να παραμιλά. Στο σημείο αυτό θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, ότι η στιγμή αυτή επιβάλει προσγείωση, σοβαρότητα και μεγαλύτερη στήριξη ώστε να πετύχουμε τους αναθεωρημένους στόχους που έθεσε η ομάδα μας. Καλούμε τον κόσμο να αφήσει στην άκρη τον υπερ-ενθουσιασμό και να σηκώσει κεφάλι προς τη (φετινή) τελική ευθεία. ΔΕΝ ΛΥΓΙΣΑΜΕ, ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ. Το επιβάλει η Ιστορία της ομάδας μας.

Ακούγονται διάφορα τις τελευταίες μέρες σχετικά με τον αυριανό αγώνα κυπέλλου. Σίγουρα στο γήπεδο δεν μπορεί να παρευρεθεί ούτε κατά το ελάχιστο η πλατιά μάζα του Ανορθωσιάτικου κόσμου. Όσοι θα παρευρεθούν στο γήπεδο, καλό είναι να αποφύγουν κάθε είδους προκλήσεις και ύπουλες καταστάσεις που θα στοιχίσουν στο Σωματείο μας στη μετέπειτα πορεία του στην διοργάνωση.

Αυτά τα “έργα” τα είδαμε, τα ζήσαμε και πρέπει σαν ομάδα και κόσμος να προστατεύσουμε το Σωματείο. Μέσα στον αγωνιστικό χώρο θέλουμε την ανάλογη συνέχεια από ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία και να ξέρουν πως ο κόσμος θα είναι παντού».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ