aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΌταν ο Παντελή… ρίχνει τα τσιμέντα!

Όταν ο Παντελή… ρίχνει τα τσιμέντα!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΒΑΛΑΝΙΔΗ

Αφού πέρασε 1,5 χρόνο στη δεύτερη θητεία του στην προεδρία της Ανόρθωσης, ο Ανδρέας Παντελή θυμίζει με τις μετεγγραφές του τρέχοντος καλοκαιριού… κάτι από την πρώτη. Ένας σωρός παικταράδες παρέλασαν από το «Αντώνης Παπαδόπουλος» μεταξύ 2004-2008.

Διαβάστε επίσης: Λαβόρδε: Παίρνει τα εισιτήρια και στέλνει τους «Μαχητές» στο αεροδρόμιο!

Ποιος ξεχνά άλλωστε το περίφημο «έπεσαν τα τσιμέντα» στην ιστοσελίδα του συλλόγου κατά την ανακοίνωση της απόκτησης του Τραϊανού Δέλλα. Βεβαίως, αν έπεσαν τα τσιμέντα για τον «Κολοσσό της Ρόδου», σκεφτείτε τι έγινε όταν ανακοινώθηκε ο περίφημος -τέσσερις φορές κάτοχος του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Ρεάλ- Σάβιο Μπορτολίνι.

Ασφαλώς, δεν ήταν τα μόνα μεγάλα ονόματα της τότε εποχής, που φόρεσαν τη φανέλα της «Μεγάλης Κυρίας» και απλώς θυμίζουμε άλλους τρεις, τους Λεβάν Κινκλάτζε, Σεντρίκ Μπαρντόν και Μάρκο Χάμπερ, ενώ μεγαλύτερο φυσικά ήταν του Μάριο Ζαρντέλ (ασχέτως της πενιχρής προσφοράς του).

Διαβάστε επίσης: Τέλος στο σήριαλ, έστειλε το συμβόλαιο ο Λαβόρδε – Το ποσό…

Να λοιπόν που ο πρόεδρος του συλλόγου της Αμμοχώστου επιστρέφει στην πολιτική απόκτησης παικτών-κραχτών, καθώς η μπάνκα εκτοξεύτηκε ξανά με την έλευση των Νίκα Κατσιαράβα, Μιχάλ Γκιουρίς και Ρικάρδο Λαβόρδε. Σημειώνεται βεβαίως ότι και πριν από ένα χρόνο ήρθαν δύο παίκτες με σπουδαία καριέρα, οι Κροάτες Γκόρντον Σίλντενφελντ και Ντάνιελ Πράνιτς.

Ασφαλώς, μεγάλα ονόματα σημαίνουν και μεγάλα ξανοίγματα, γι’ αυτό και το εγχείρημα της διοίκησης της Ανόρθωσης έχει ανάγκη από την αγωνιστική επιτυχία. Καταρχάς, όσο πιο μακρινό είναι το ταξίδι στο Γιουρόπα Λιγκ τόσο το καλύτερο για το ταμείο του συλλόγου της Αμμοχώστου.

Από εκεί και πέρα, είναι προφανές πως με τέτοιες κινήσεις ο πήχης των απαιτήσεων θα είναι υψηλότερος στην τρέχουσα σεζόν, αναφορικά με τις εγχώριες διοργανώσεις. Το λιγότερο που θα κυνηγήσει η Ανόρθωση στη σεζόν 2018-19, είναι η δεύτερη συνεχόμενη εξασφάλιση συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ