aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟριστικό: Υπέγραψε ο Πράνιτς

Οριστικό: Υπέγραψε ο Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με την Ανόρθωση και πλέον αναμένεται η ανακοίνωση από τους κυανόλευκους. Μετά από λίγο ήρθε η επίσημη ανακοίνωση από τη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκεται η αποστολή της «Κυρίας» για το φιλικό με τον ΠΑΟΚ.

Νεότερη εξέλιξη με τον Ντανιέλ Πράνιτς

Ο «Σίφο» καλωσόρισε Πράνιτς! (pics)

Αναλυτικά: «Η Ανόρθωση ανακοινώνει τη σύναψη συνεργασίας με τον Κροάτη πολυθεσίτη παίκτη Ντάνιελ Πράνιτς. Πρόκειται για 35χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με ευχέρεια σε περισσότερες από μια θέση. Η τελευταία του ομάδα ήταν η σλοβένικη Κόπερ. Ο Πράνιτς είναι ιδιαίτερα γνωστός στο κυπριακό φίλαθλο κοινό από την παρουσία του στον Παναθηναϊκο, κατά την οποία υπήρξε συμπαίκτης και με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ.

Ο Πράνιτς το είχε προαναγγείλει (pics)

Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής υπήρξε διεθνής με την Εθνική της χώρας του ενώ άξιο αναφοράς είναι και το γεγονός πως φόρεσε τη φανέλα της Μπάγερν για δύο διαδοχικά έτη. Καλωσορίζουμε τον Ντάνιελ Πράνιτς στην ομάδα μας και του ευχόμαστε μια λαμπρή παρουσία με τα χρώματα της Ανόρθωσης και τον Φοίνικα στο στήθος!».

Ψάχνει τη «βόμβα»… τύπου Πράνιτς!

Ανακοινώνεται ο Ντανιέλ Πράνιτς

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ