aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι πέντε πιθανοί αντίπαλοι της Ανόρθωσης (προκλήρωση)

Οι πέντε πιθανοί αντίπαλοι της Ανόρθωσης (προκλήρωση)

Η Ανόρθωση έμαθε τους πέντε πιθανούς αντιπάλους της στον 1ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Η προκλήρωση ανέδειξε Μπάνατς Αρμενίας, Φερντεσβάρος Ουγγαρίας, Λάτσι Αλβανίας, Πέτροκουμπ Μολβαδίας και τον νικητή του ζευγαριού Φολγκόρε Αγίου Μαρίνου και Ενγκορντάνι Ανδόρας.

Από εκεί και πέρα, την Τετάρτη (20/6) θα γνωρίζει η Ανόρθωση ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει. Ο πρόεδρος Αντρέας Παντελή ταξιδεύει αυριο (19/6) για τη Νιόν της Ελβετίας παρέα με τον αναπληρωτή πρόεδρο, Κυριακό Γιάγκο, οι οποίοι θα παρευρεθούν στην αυριανή κλήρωση.

Στην ομάδα της Αμμοχώστου προσδοκούν πως θα φανούν γουρλήδες. Να προκύψει μια όσο γίνεται πιο βατή ομάδα στο ξεκίνημα της προσπάθειας για διάκριση στη διοργάνωση. Η Ανόρθωση επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια μετά από μία πενταετία, κάτι που ασφαλώς προσμετρείται με θετικό πρόσημο και λέει πολλά για την περσινή της, τουλάχιστον, πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ