aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΟι διεθνείς και η προετοιμασία

Οι διεθνείς και η προετοιμασία

Αρκετοί είναι οι διεθνείς που απουσιάζουν από την Ανόρθωση. Ο Γεωργιανός Κατσαράβα μπήκε στο 78΄ στην εκτός έδρας ισοπαλία με την Ανδόρα (1-1), ενώ ο Ντούρις πέρασε στο ματς στο 82΄ στη μεγάλη νίκη της Σλοβακίας με 4-1 απέναντι στην Ουκρανία.

Ο Οικονομίδης έμεινε στον πάγκο κόντρα στη Βουλγαρία, ενώ ο Στρούνα ήταν βασικός στο 1-1 της Σλοβενίας με τη Νορβηγία. Όλοι τους έχουν υποχρεώσεις και αύριο. Ακολούθως επιστρέφουν στις προπονήσεις της Ανόρθωσης. Οι Δημητρίου και Αρτυματάς ήταν βασικοί με τις Ελπίδες, ενώ ο Ιωάννου μπήκε αλλαγή στη φιλική ήττα από τη Γερμανία (0-1). Φιλικό οι Ελπίδες έχουν και την Τρίτη κόντρα στη Γεωργία.

Η ομάδα, πάντως, θα αρχίσει να προετοιμάζεται για το ματς με την Ομόνοια. Ο Στρέπελ, που έχει αλλάξει πολλά όσον αφορά στην ψυχολογία, μέσα στις επόμενες μέρες θα αναλύσει τον επικείμενο αντίπαλο στους παίκτες, θέλοντας να τους μεταφέρει τι θέλει να προσέξουν και πού πρέπει να δώσουν έμφαση ώστε να πάρουν ένα σπουδαίο «διπλό». Πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι και στην «Κυρία» θέλουν να φανούν αντάξιοι των προσδοκιών, δίνοντας συνέχεια στην αναρρίχησή τους στη βαθμολογία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ