aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαO Πηλακούτας... απάντησε για τις φήμες για Τραϊανό Δέλλα

O Πηλακούτας… απάντησε για τις φήμες για Τραϊανό Δέλλα

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στην εκπομπή «Μαγκαζίνο των Σπορ» του Sports1 ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά:

Για τις φήμες περί Δέλλα: «Δεν γνωρίζω κάτι. Προπονητής της Ανόρθωσης είναι ο Αντόνιο Πούτσε. Ο Δέλλας αγωνίστηκε στην ομάδα και είναι ευπρόσδεκτος να παρακολουθήσει παιχνίδι».

Για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Δεν θέλουμε να μιλάμε υποθετικά. Είναι ένα πολύ σημαντικό ντέρμπι, αλλά όχι καθοριστικό. Για να καταφέρεις να φύγεις με τη νίκη πρέπει να παρουσιαστείς έτοιμος και παθιασμένος, περισσότερο από τον αντίπαλο».

Για τη διακοπή: «Δούλεψε ευεργετικά για μας. Είχε περισσότερους ποδοσφαιριστές στη διάθεση της η τεχνική ηγεσία για να δουλέψει. Οι ποδοσφαιριστές ήρθαν πιο κοντά για να αποκτηθεί και ομοιογένεια».

Για τον κόσμο: «Με την κινητικότητα που υπάρχει φαίνεται ότι θα δώσει δυναμικό παρών ο κόσμος. Αύριο δεν θα ανοίξουν ταμεία στο ΓΣΠ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ