aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ «πήχης» στις 642.000 ευρώ!

Ο «πήχης» στις 642.000 ευρώ!

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Έχουν περάσει οι καιροί που ο Χρίστος Πουλλαΐδης έβαζε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και κάλυπτε κάθε οικονομική ανάγκη της Ανόρθωσης. Πλέον, επιβάλλεται να αγκαλιάσουν ακόμη πιο «ζεστά» την «Κυρία» και άλλοι παράγοντες, οι οποίοι θα είναι σε θέση να βοηθήσουν οικονομικά -και όχι μόνο- το σωματείο, έτσι ώστε να μην είναι υπόθεση του ενός η ομάδα, αλλά πολλών.

Μέχρι τις 8 Ιουλίου η Ανόρθωση καλείται να καταθέσει τον φάκελο των κριτηρίων στην ΚΟΠ με όλες τις αποδείξεις ότι έχει τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις της. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει πρώτα η ομάδα να μαζέψει 642.000 ευρώ, ποσό που απαιτείται για να καλυφθούν οι ανάγκες. Μέρος των χρημάτων έχει μαζευτεί από εισφορές και από τα λιγοστά διαρκείας που έχουν διατεθεί μέχρι σήμερα.

Χρήματα, όμως, που είναι πολύ λίγα σε σχέση με τις ανάγκες που έχει η ομάδα αυτή τη στιγμή. Έτσι, με την επιστροφή σήμερα του Χαράλαμπου Μανώλη στην Κύπρο και του Χρίστου Πουλλαΐδη την ερχόμενη Κυριακή, αναμένεται οι προσπάθειες να εντατικοποιηθούν σε διάφορα μέτωπα. Επιβάλλεται η ομάδα της Αμμοχώστου να φέρει κοντά αρκετούς Ανορθωσιάτες, να ανοιχθεί στον κόσμο της και να βρει υποστήριξη.

Εκτός από το οικονομικό που «καίει» είναι και το διοικητικό. Ήδη δρομολογήθηκαν ενέργειες όσον αφορά στον καταρτισμό του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα εντατικοποιηθούν. Στην «Κυρία» δεν θέλουν με τίποτα να κάνουν λάθη τα οποία θα στοιχίσουν.

Με την εμπειρία πλέον της τελευταίας διετίας γίνεται ένας προγραμματισμός για καταρτισμό ενός «ισχυρού» συμβουλίου με πολυφωνία και με ένα… μίγμα παλιών και νέων παραγόντων. Θυμίζουμε ότι στις 4 Ιουλίου είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση κατά την οποία ο Χαράλαμπος Μανώλη θα παρουσιάσει τα άτομα που θα απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο, έτσι ώστε τα μέλη της Ανόρθωσης να το εγκρίνουν και να πιάσει άμεσα δουλειά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ