aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΟ Νίκος Μαυρής τεχνικός υπεύθυνος στην ακαδημία

Ο Νίκος Μαυρής τεχνικός υπεύθυνος στην ακαδημία

Η Ανόρθωση ανακοινώνει την πρόσληψη του Νίκου Μαυρή ως τεχνικού υπεύθυνου του κλιμακίου Ακαδημιών ποδοσφαίρου στη Λευκωσία.

Αναλυτικά: «Ο κ. Μαυρής είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA A και διετέλεσε ως ποδοσφαιριστής, προπονητής και βοηθός προπονητής σε ομάδες πρώτης κατηγορίας. Διετέλεσε επίσης τεχνικός διευθυντής στις Ακαδημίες του Ολυμπιακού Λευκωσίας όπως και ομοσπονδιακός προπονητής των Ακαδημιών της ΠΟΑΠ.

Ευχόμαστε στον κ. Μαυρή κάθε επιτυχία στο έργο που αναλαμβάνει. Επιπρόσθετα, ανακοινώνεται η πρόσληψη του κ. Κύπρου Χ”Κυριάκου σαν προπονητή της ομάδας U13 που θα αγωνιστεί στα παγκύπρια πρωταθλήματα της ΚΟΠ, στον οποίο επίσης ευχόμαστε κάθε επιτυχία στην αποστολή του.

Επιπλέον, έχει συσταθεί επιτροπή η οποία θα είναι υπεύθυνη για θέματα που αφορούν το κλιμάκιο και μπορείτε να αποταθείτε για πληροφορίες στους: Σωτήρης Φωτίου 99402608, Παναγιώτης Μάρκου 99554545 και Δημήτρης Ταρτίος 99435586.

Το κλιμάκιο αναδιοργανώνεται φέτος με την ηλικία του 2003-2004 η οποία θα λάβει μέρος στα παγκύπρια πρωταθλήματα της ΚΟΠ ως U13.  Το κλιμάκιο θα δέχεται εγγραφές για τις ηλικίες από το 2004 μέχρι και παιδιά του 2011 που θα λάβουν μέρος στα πρωταθλήματα Grassroots.

Οι προπονήσεις του κλιμακίου θα γίνονται σε γήπεδα εντός της πόλης της Λευκωσίας για τις ηλικίες 2007 μέχρι 2011 και για ηλικίες από το 2003 μέχρι το 2006 στα γήπεδα Ποταμιάς, καθημερινά από τις 19:00 μέχρι τις 20:30.

Οι εγγραφές για ηλικίες Grassroots ξεκινούν στις 3 Σεπτεμβρίου στα γήπεδα Ποταμιάς. Για το αγωνιστικό τμήμα ηλικιών 2003-2004, μπορείτε να αποταθείτε στα πιο πάνω τηλέφωνα σχετικά με δοκιμές, καθώς η ομάδα έχει ξεκινήσει προπονήσεις».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ