Μήτρου: «Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε»


Ο Μαρίνος Μήτρου μίλησε στον Super Sport FM για τη φημολογία που αναπτύχθηκε τις τελευταίες ημέρες σχετικά με ενδιαφέρον της Ουτρέχτης και της ΑΕΚ για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη.

«Ο Λαΐφης ξεκουράζεται και θα είναι έτοιμος στο τέλος του μήνα να επιστρέψει στην Ανόρθωση για την προετοιμασία. Υπάρχουν δημοσιεύματα, όμως ασχολούμαστε με επίσημες προτάσεις. Μέχρι να υπάρξει κάποιο επίσημο ενδιαφέρον, δεν έχουμε λόγο να ασχολούμαστε με δημοσιεύματα. Υπάρχουν οι ρήτρες για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου των κυανολεύκων.

Ακολούθως τόνισε πως ο σύλλογος της Αμμοχώστου δεν έχει πρόβλημα να παραχωρήσει τον Κύπριο διεθνή σε ομάδα του εξωτερικού, από τη στιγμή που θα ικανοποιηθεί οικονομικά.

Ο Μήτρου αναφέρθηκε και στα άλλα θέματα, που απασχολούν την Ανόρθωση:

Για τους Μενούδο και Αγκουιλάρ οι οποίοι βρίσκονται στο στόχαστρο της Ανόρθωσης: «Υπήρξε επαφή. Προσπαθεί ο τεχνικός διευθυντής (σ.σ.: Αλμπέρντο Μπενίτο) να διαπιστώσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα μπορέσουν να έρθουν στην  Κύπρο, χωρίς ωστόσο να σημαίνει κάτι περισσότερο. Δεν υπάρχει κάτι προχωρημένο. Απλά έχει γίνει επικοινωνία και υπάρχει αναμονή. Έγιναν και κάποιες προτάσεις σε ποδοσφαιριστές και θα δούμε τις εξελίξεις».

Αν είναι κοντά στην απόκτησή τους: «Είναι αναγκασμένος ο κ. Μπενίτο να περιμένει το διοικητικό κομμάτι. Αν όλα κυλήσουν ομαλά, από εβδομάδας θα μπούμε στο μετεγγραφικό κομμάτι».

Για τον Μαϊσουράτζε: «Ο ποδοσφαιριστής ξέρει την πρόταση της Ανόρθωσης και την έχει στα χέρια του. Έχει δοθεί ένα άτυπο χρονοδιάγραμμα. Είναι θέμα που θα συζητήσουν».

Για τη σημερινή συνάντηση (19:00 «Αντώνης Παπαδόπουλος») που διοργάνωσε ο Χρίστος Πουλλαΐδης: «Είναι αρκετά σημαντική. Η στάση που θα τηρήσουν τα εμπλεκόμενα μέλη θα καθορίσει τις εξελίξεις. Ο κ. Πουλλαΐδης αναζητεί συμπαραστάτες στο οικονομικό κομμάτι. Θα δούμε τις θέσεις που θα τεθούν και αναλόγως θα καθοριστούν οι εξελίξεις. Την Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η συνέλευση της εταιρείας και θα ακολουθήσει αυτή του σωματείου στις 27 του μήνα. Σήμερα θα καθοριστούν οι εξελίξεις. Φαίνεται ότι υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον για να έρθει κόσμος».

Αν υπάρχει ανταπόκριση: «Χρειαζόμασταν ένα τεράστιο ποσό (700.000 ευρώ) για να είμαστε εντάξει. Έχει μαζευτεί ένα ποσό που σίγουρα δεν είναι επαρκές. Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια. Δεν είναι μόνο τα κριτήρια, πρέπει να υπάρξει και ρευστότητα για να είναι συνεπής η ομάδα με τις υποχρεώσεις της το καλοκαίρι. Το οικονομικό πρόβλημα δεν είναι τόσο μεγάλο όσο ήταν τα προηγούμενα χρόνια, όμως υπάρχει σοβαρό θέμα ρευστότητας. Θα είναι κρίμα να κινδυνεύσει τώρα η ομάδα να χάσει βαθμούς και να τις απαγορευτούν μετεγγραφές».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ