aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜια τριάδα για… δέσιμο στην Ανόρθωση

Μια τριάδα για… δέσιμο στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Για τα καλά στον δρόμο των ανανεώσεων έχει μπει η Ανόρθωση. Μετά τον Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος υπέγραψε έως και το 2019, θα ακολουθήσουν και άλλοι ποδοσφαιριστές τον ίδιο δρόμο. Πληροφορίες που δημοσιεύθηκαν χθες στο Goal.com.cy αναφέρουν ότι ένας ποδοσφαιριστής που αναμένεται να κάνει κίνηση για να τον κρατήσει στο ρόστερ της είναι ο Σεκού Σισέ (φωτό αριστερά).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πήρε τον Σιεού με €250.000 και ζητά εκατομμύρια!

Ο 32χρονος ακραίος επιθετικός έδειξε αρκετά καλά στοιχεία πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ σε 23 παιχνίδια. Αν και κατά διαστήματα αντιμετωπίζει μικροπροβλήματα τραυματισμών, φαίνεται ότι αυτά δεν είναι ικανά να βάλουν εμπόδιο στην επιθυμία της «Κυρίας» για να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό της. Ο Σισέ, όποτε αγωνίζεται, δίνει ενέργεια στην επιθετική γραμμή της ομάδας και δεν είναι λίγες οι φορές άλλωστε που έδωσε λύση ακόμη και ως κεντρικός επιθετικός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιστροφή του Παντελή και το ταξίδι του Λέβι

Πρόθεση της διοίκησης είναι να κλείσει αρχικά το θέμα του προπονητή και γι’ αυτό ο Ανδρέας Παντελή αναμένεται μέσα στην επόμενη εβδομάδα να προγραμματίσει ραντεβού με τον Ρόνι Λέβι για να υπάρξει, αν είναι δυνατό, οριστική συμφωνία και να πέσουν και οι υπογραφές. Στόχος της είναι να ανανεώσουν το συμβόλαιό τους το συντομότερο δυνατό κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν δείξει πολύ θετικά δείγματα γραφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Από την Ανόρθωση στη Δόξα

Όσον αφορά στους ποδοσφαιριστές προτεραιότητα δίνεται στον Αριέλ Αρούς. Ο μάνατζερ του Ισραηλινού τερματοφύλακα ενημέρωσε την Ανόρθωση ότι θα έρθει εντός των επόμενων ημερών στην Κύπρο για συζητήσεις, όμως ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η μέρα. Οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου αισιοδοξούν ότι με την παραμονή του Λέβι, η περίπτωση Αρούς θα είναι πολύ πιο εύκολη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έρχεται στην Κύπρο ο μάνατζερ του Αρούς

Μετά τον Αρούς θα δοθεί έμφαση και στον Ράγιος (φωτό πάνω) για διετές συμβόλαιο, ενώ δεδομένη είναι η παραμονή του Ντουγκλάο. Στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου υπάρχει δικαίωμα ανανέωσης για την Ανόρθωση, η οποία θα τον κρατήσει και την επόμενη σεζόν στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Βέβαια, στα υπόψη της τεχνικής ηγεσίας και της διοίκησης υπάρχουν και άλλα θέματα σχετικά με τη νέα σεζόν, όμως κάποιες ενέργειες θα γίνουν σταδιακά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θέλει να «δέσει» και τον Σισέ η Ανόρθωση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ