aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜέχρι τη Δευτέρα θετικά ή αρνητικά

Μέχρι τη Δευτέρα θετικά ή αρνητικά

Στην τελική ευθεία έχει μπει η ανανέωση του συμβολαίου του Ιράκλι Μαϊσουράντζε. Ο ποδοσφαιριστής έχει στα χέρια του από σήμερα την πρόταση της Ανόρθωσης.

Ο Γεωργιανός μέσος μελετά μαζί με τον εκπρόσωπό του και πολύ σύντομα θα πάρει την απόφαση του κατά πόσο θα την αποδεχθεί ή αν θα ψάξει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να ξεκαθαρίσει (θετικά ή αρνητικά) το θέμα για την «Κυρία». Ο Μαϊσουράντζε έχει δείξει κατά καιρούς με τη στάση του ότι πρώτιστος στόχος του είναι να παραμείνει στην ομάδα της Αμμοχώστου. Αν ικανοποιηθεί οικονομικά, τότε θα φορά τη φανέλα της Ανόρθωσης και στη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο κόσμος έχει εκφράσει εδώ και καιρό την επιθυμία όπως παραμείνει ο Μαϊσουράντζε, καθώς θεωρεί ότι είναι παίκτης μαχητικός και έχει τα εχέγγυα να προσφέρει πολλά ακόμη. Στα επόμενα 24ωρα θα γίνει γνωστό αν θα παραμείνει κάτοικος του «Αντώνης Παπαδόπουλος» ή αν θα συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ