aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε τον Ντουγκλάο με στόχο το +8

Με τον Ντουγκλάο με στόχο το +8

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Εξαιρετικά δύσκολη χαρακτηρίζεται η σημερινή αποστολή της Ανόρθωσης. Απέναντι σε μία ομάδα όπως την ΑΕΛ και μάλιστα μέσα στην έδρα της, τα πράγματα αναμένεται να είναι δύσκολα από την αρχή. Όμως, οι παίκτες του Ρόνι Λέβι είναι διατεθειμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να παλέψουν για να πάρουν άλλη μία νίκη. Μία νίκη η οποία αν έρθει θα δώσει τη δυνατότητα στην «Κυρία» να ξεφύγει στο +8 από την ΑΕΛ και συνάμα να έχει πάρα πολλές πιθανότητες να εξασφαλίσει μία θέση στην τετράδα.

Για να μπορέσει όμως να κερδίσει μέσα στο Τσίρειο ένα τέτοιο ντέρμπι χρειάζεται καρδιά, θέληση και αποφασιστικότητα. Στοιχεία τα οποία στη μέχρι σήμερα διαδρομή της η Ανόρθωση έδειξε ότι διαθέτει. Αγωνιστικά τα ευχάριστα για τον Λέβι είναι η ετοιμότητα του Ντουγκλάο. Ο Βραζιλιάνος στόπερ ακολούθησε το κανονικό πρόγραμμα των τελευταίων δυο προπονήσεων και δηλώνει ετοιμοπόλεμος για το κρίσιμο ματς με την ΑΕΛ.

Απ’ εκεί και πέρα δεν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα, πέρα της δεδομένης απουσίας του Αρτυματά. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξί μπακ ο Στρούνα, αριστερό ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο. Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται Ζοάο Βίκτορ μαζί με τον Ιγκιεμπόρ και λίγο πιο μπροστά τους ο Ράγιος. Στα δυο «φτερά» της επίθεσης θα είναι ο Σισέ μαζί με έναν εκ των Καλό ή Αμπντουλάγιεφ και στην κορυφή ο Γκιουρίς.

Στην «Κυρία» περιμένουν να δουν τον Γκιουρίς να σκοράρει και στα ντέρμπι μιας και αποκτήθηκε για να κάνει τη διαφορά εκεί που η μπάλα θα «καίει». Ένα τέτοιο ματς είναι και το σημερινό με την Ανόρθωση να θέλει νίκη που θα της δώσει άλλο αέρα ενόψει και των αγώνων των πλέι οφ. Πάντως, πιθανό να είναι η πρώτη φορά που ο Ρόνι Λέβι δεν έχει να αντιμετωπίσει σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα. Όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεσή του, όμως το πλάνο του πάνω-κάτω έχει βγει και δεν αναμένονται εκπλήξεις στην ενδεκάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ