Με την αύξηση ο Λέβι θα ξεπεράσει τις €150.000 ετησίως

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι με δεδομένο ότι έχει ραγίσει το γυαλί, δεν είναι καιρός για αυξήσεις…


Η συνεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας της Ανόρθωσης ήταν προγραμματισμένη για χθες βράδυ. Το θέμα Λέβι είναι η «καυτή πατάτα» κι αναμενόταν ότι θα συζητηθεί, αφού μετά την εξάρα από τον Απόλλωνα, τέθηκε θέμα ευθυνών του Ισραηλινού, οι οποίες και αναμένεται να συζητηθούν στο Δ.Σ. της Εταιρείας.

Τώρα τελευταία, βγαίνει προς τα έξω, εντονότερα και η οικονομική πτυχή της παραμονής ή αποχώρησης του Ρόνι Λέβι. Για την αποχώρηση, τα δεδομένα λίγο πολύ είναι γνωστά. Σε περίπτωση που αποφασιστεί να αποχωρήσει, η Ανόρθωση θα πρέπει να πληρώσει 70 χιλιάδες ευρώ. Στο ενδεχόμενο της παραμονή του, όμως, είναι λίγο πιο πολύπλοκα τα πράγματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο υφιστάμενο συμβόλαιό του διάρκειας ενάμιση χρόνου, υπάρχει όρος που προβλέπει αύξηση στις απολαβές του Ρόνι Λέβι για τη σεζόν 2017-18. Μιλάμε για ένα ποσό που ξεπερνά τις 150 χιλιάδες ευρώ ετησίως. Κι είναι εδώ που μπαίνει στη μέση το οικονομικό. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που υποστηρίζουν ότι με δεδομένο ότι έχει ραγίσει το γυαλί, δεν είναι καιρός για αυξήσεις…

ΜΕΣΩΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΚΟΥΡΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ