aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΜε ψυχολογία πάει στη Δερύνεια

Με ψυχολογία πάει στη Δερύνεια

Με την ψυχολογία υπέρ της η Ανόρθωση θα επιδιώξει να τελειώσει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας την επόμενη Παρασκευή στη Δερύνεια. Το 3-1 με το οποίο κέρδισε την  Αναγέννηση την Παρασκευή στο «Θεμιστόκλειο» είναι καλή βάση για τον στόχο της. Η Αναγέννηση που έδειξε καλά στοιχεία θα προσπαθήσει να ανταποδώσει ή να κερδίσει με 3-0 ώστε να οδηγήσει την υπόθεση πρόκριση στο χρυσό σετ.

Πιο ομάδα η Ανόρθωση στο πρώτο σετ επιβλήθηκε με 25-18 και προηγήθηκε με 1-0 σε 26 λεπτά . Η Αναγέννηση προσπάθησε, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει τη «Μεγάλη Κυρία». Η «Μεγάλη Κυρία» συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο σετ και το κέρδισε 25-18 σε 25 λεπτά ξεφεύγοντας με δυο σετ διαφορά. Στο τρίτο σετ οι «πράσινοι» του Λάϊου αντέδρασαν και απάντησαν στην Ανόρθωση κερδίζοντας με 18-25 μειώνοντας σε 1-2. Η Ανόρθωση επανήλθε διόρθωσε τα κακώς έχοντα του τρίτου σετ και κέρδισε με 25-17 στο τέταρτο σετ κερδίζοντας με 3-1 τον αγώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ