aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε πολλούς συνοδούς η «Κυρία»

Με πολλούς συνοδούς η «Κυρία»

Το γεγονός ότι η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ΚΟΠ φαίνεται ότι δεν θα επηρεάσει σε τόσο μεγάλο βαθμό τους φίλους της Ανόρθωσης οι οποίοι θα έχουν τη στήριξη του κόσμου στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Με την προπώληση που έγινε υπολογίζεται ότι περίπου 1500 φίλοι της Ανόρθωσης θα είναι στο Τσίρειο για να παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι. Ένας αριθμός ο οποίος αν επιβεβαιωθεί κρίνεται ικανοποιητικός μετά από τα μέτρα που έχουν παρθεί.

Διαβάστε επίσης: Η πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ!

Επτά συνολικά ποδοσφαιριστές είναι στο όριο των καρτών και αν δεχθούν κίτρινη κάρτα θα χάσουν το πρώτο ντέρμπι των πλέι οφ με την ΑΕΚ. Συγκεκριμένα στο όριο βρίσκονται οι Αμπντουλάγιεφ, Σισέ, Ντουγκλάο, Γκάντζεφ, Ράγιος, Καλό και Οικονομίδης. Θυμίζουμε ότι οι κίτρινες κάρτες στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος μηδενίζονται, όμως όσοι συμπληρώσουν απαγορευτικό αριθμό θα εκτίσουν την ποινή τους στην πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ.

Διαβάστε επίσης: Πανέτοιμη η «Κυρία» ενόψει ΑΕΛ

Γι’ αυτό και είναι σημαντικό όλοι αυτοί που είναι στο όριο να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικοί κόντρα στην ΑΕΛ, έτσι ώστε να μην προκύψουν μαζεμένες και σημαντικές απώλειες για τον Ρόνι Λέβι στην αναμέτρηση που ακολουθεί με την ΑΕΚ και η οποία θα είναι εξίσου σημαντική.

Διαβάστε επίσης: Ιδού ένας πολύ καλός σύμμαχος για την Ανόρθωση!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ