aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΜε διπλό κίνητρο στο Δασάκι

Με διπλό κίνητρο στο Δασάκι

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Φαβορί είναι η Ανόρθωση στη σημερινή της έξοδο απέναντι στον Εθνικό. Η ομάδα της Αμμοχώστου, μετά τα δυο σερί ισόπαλα αποτελέσματα με την ΑΕΚ (1-1) και τον Απόλλωνα (1-1), δεν θέλει να χάσει ξανά βαθμούς και ειδικά απέναντι σε ομάδες του βυθού. Άλλωστε, ο Ρόνι Λέβι και οι παίκτες του θέλουν μόνο τη νίκη και για να παραμείνουν στην κορυφή και ταυτόχρονα και να αξιοποιήσουν τις απώλειες που θα προκύψουν στα δυο μεγάλα ντέρμπι της αγωνιστικής (ΑΕΚ-ΑΠΟΕΛ, Ομόνοια-ΑΕΛ).

Επομένως, αν έρθει η επιτυχία σήμερα για την Ανόρθωση στο Δασάκι θα της δώσει πολλαπλά οφέλη. Η «Κυρία» θα διατηρηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και συνάμα θα αυξήσει τις αποστάσεις από τις ομάδες που θα απολέσουν βαθμούς. Το ματς όμως δεν αναμένεται εύκολο για τους παίκτες του Λέβι μιας και ο Εθνικός έδειξε και απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα ότι είναι δουλεμένη ομάδα που θέλει προσοχή.

Η τεχνική ηγεσία της Ανόρθωσης δεν υπολογίζει τον Σισέ που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες και τον Σιεού, ο οποίος αποβλήθηκε στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Από εκεί και πέρα, οι άλλοι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς, δεξιός μπακ ο Μπανταλόφσκι, αριστερός ο Πράνιτς και κεντρικοί αμυντικοί οι Ντουγκλάο και Σίλντενφελντ.

Στη μεσαία γραμμή θα κινούνται οι Βίκτορ και Οικονομίδης, ενώ επιτελικός θα είναι ο Ράγιος. Στα «φτερά» της επιθετικής γραμμής, τη θέση διεκδικούν οι Καλό, Αμπντουλάγιεφ και Παλάνκα, ενώ στην κορυφή ο Καμαρά έχει προβάδισμα έναντι του Άλβες. Είναι υπαρκτό, όμως, και το σενάριο να δούμε τον Ράγιος να αγωνίζεται στα άκρα της επιθετικής γραμμής, όμως είναι πιο απομακρυσμένο. Με τον κόσμο στο πλευρό της και με τη δίψα για νίκη, οι παίκτες της Ανόρθωσης θα προσπαθήσουν να πάρουν άλλους τρεις βαθμούς, παραμένοντας στην κορυφή για μία ακόμη αγωνιστική.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ