aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΑνόρθωση: Κανένα ενδιαφέρον και νέα εκλογική συνέλευση στις 10 Μαΐου

Ανόρθωση: Κανένα ενδιαφέρον και νέα εκλογική συνέλευση στις 10 Μαΐου

Κατά την αποψινή εκλογική συνέλευση της Ανόρθωσης δεν προέκυψε ενδιαφέρον για την ανάληψη της προεδρίας και ορίστηκε νέα ημερομηνία. Συγκεκριμένα, στις 10 Μαΐου θα γίνει ξανά συνέλευση, με την ελπίδα ότι θα παρουσιαστεί συνδυασμός πρόθυμος να αναλάβει τη διοίκηση του συλλόγου της Αμμοχώστου.

Εφτά ημέρες μετά την παραίτηση σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου της Ανόρθωσης η αβεβαιότητα στα διοικητικά της «Κυρίας» υφίσταται και γιγαντώνεται μέρα με τη μέρα. Ο Ανδρέας Σάντης επιθυμεί αγωνιωδώς να παραδώσει τη σκυτάλη, όμως δεν προέκυψε έτοιμος συνδυασμός για διάδοχη κατάσταση.

Η τραγική οικονομική κατάσταση του συλλόγου αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για κάθε ενδιαφερόμενο. Ο Ανδρέας Σάντης ήταν έτοιμος να παραδώσει από σήμερα τη σκυτάλη, στη Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην αίθουσα «Κυριάκος Θεοχάρους» στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μάλιστα, υπογράμμισε στα μέλη πως θα είναι καταστροφικό το σενάριο να συνεχιστεί το σκηνικό αβεβαιότητας. Κάθε ώρα που περνά δίχως να προκύπτει λύση στα προβλήματα εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους.

Το Goal.com.cy θα σας μεταφέρει όλα όσα θα ειπωθούν…

TO LIVE ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

– Άρχισε η συνέλευση.

Το κείμενο ανανεώνεται…

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ