aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΛέβι-Παντελή: Κρατάνε μόνο πρωταγωνιστές

Λέβι-Παντελή: Κρατάνε μόνο πρωταγωνιστές

ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΛΟΥΚΑ

Η παρουσία της Ανόρθωσης στα ημιτελικά του κυπέλλου, όπως είναι λογικό, σε κάποιους τομείς φρενάρει την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Αφενός γιατί ο προπονητής και ο πρόεδρος θέλουν τους παίκτες προσηλωμένους στο στόχο της κατάκτησης του τροπαίου. Αφετέρου επειδή θέλουν να σιγουρευτούν αν κάποιοι από το ρόστερ αξίζουν επιβράβευσης.

Για τον Ρόνι Λέβι και τον Ανδρέα Παντελή, οι οποίοι σύντομα θα προχωρήσουν από κοινού στην υλοποίηση των πλάνων τους για την περίοδο 2017-18, το σημαντικότερο προσόν για έναν παίκτη, πέρα από τη συνέπεια και την πειθαρχία του, είναι η πρωταγωνιστική νοοτροπία και ικανότητα. Όχι μια δέσμευση με συμβόλαιο, που αποφασίστηκε από τους προκατόχους τους.

Το δείχνει και η τοποθέτηση του Ανδρέα Παντελή στη -χθεσινή- συνέντευξή του στο «Goal» για τον τρόπο χειρισμού της περίπτωσης του Αντριάν Κολούνγκα. Το συμβόλαιο του Ισπανού επιθετικού έχει διάρκεια για ακόμα 1 χρόνο όμως θα επιχειρηθεί ο πρόωρος τερματισμός του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ