aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΚρας τεστ τετράδας στο Λευκόθεο

Κρας τεστ τετράδας στο Λευκόθεο

Φουντώνει η μάχη για την τελική τετράδα και το καλύτερο πλασάρισμα στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας βόλεϊ ανδρών. Σήμερα (20:00), στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής, θα γίνουν τρία παιχνίδια που συγκεντρώνουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Αδιαμφισβήτητα ξεχωρίζει το κρας τεστ τετράδας μεταξύ ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης στο Λευκόθεο. Τις δυο ομάδες χωρίζουν δυο βαθμοί και ο καθένας αντιλαμβάνεται τη σημασία του αγώνα. Οι γαλαζοκίτρινοι μέχρι το τέλος της πρώτης φάσης έχουν συνεχόμενα ντέρμπι και θέλουν απόψε να αρχίσουν με τρίποντο. Άλλωστε με νίκη θα ξεπεράσουν τη σημερινή αντίπαλό τους στη βαθμολογία.

Από πλευράς της, η «Κυρία» μετά την ήττα από την Ομόνοια πάει στη Λευκωσία για να πάρει το τρίποντο και να βρεθεί σε θέση ισχύος. Στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο Θεμιστόκλειο, που έγινε στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, κέρδισε με 3-2 σετ ο ΑΠΟΕΛ.

Το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας στην κλειστή αίθουσα «Αφροδίτη» όπου ο πρωτοπόρος Green Air Παφιακός υποδέχεται την Αναγέννηση. Οι Παφίτες θέλουν να δώσουν συνέχεια στις νίκες και να πάνε με ανεβασμένη την ψυχολογία στο ντέρμπι που ακολουθεί με την Ομόνοια, ενώ οι Δερυνειώτες πάνε στην Πάφο γνωρίζοντας ότι μπορούν να χτυπήσουν τον αγώνα και να ψαλιδίσουν τη διαφορά από την κορυφή. Στο πρώτο ματς, η Αναγέννηση κέρδισε στο γήπεδό της με 3-2 σετ.

Τέλος, στο «Σπύρος Κυπριανού» κοντράρονται Pokka AE Καραβά και Ομόνοια. Ένας αγώνας ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες προκαλεί πάντοτε το ενδιαφέρον, έστω κι αν στη φετινή σεζόν η νεανική ομάδα του Καραβά δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Το «τριφύλλι» επιζητεί το τρίποντο ώστε να μειώσει τις αποστάσεις από την κορυφή, ενώ οι «κιτρινόμαυροι» θα παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα. Στο παιχνίδι του α’ γύρου κέρδισε με 3-1 σετ η Ομόνοια.

Η τέταρτη αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, μεταξύ του Παραλιμνίου και της «Καπάτσος» Νέας Σαλαμίνας θα οριστεί από την ΚΟΠΕ σε μεταγενέστερο στάδιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ