aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΚεντρικό πρόσωπο (ξανά) ο Κετσπάγια

Κεντρικό πρόσωπο (ξανά) ο Κετσπάγια

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Λεπτομέρειες έχουν απομείνει για να επισημοποιηθεί η σπουδαία φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Ανόρθωση και ΑΕΚ Αθηνών. Οι δύο ομάδες θέλουν να εκμεταλλευθούν το γεγονός ότι δεν υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και γι’ αυτό διευθετήθηκε η φιλική τους αναμέτρηση με στόχο να διατηρηθούν όσο γίνεται σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση.

Η ΑΕΚ Αθηνών είχε πρώτα προσεγγίσει την ΑΕΚ Λάρνακας. Η τελευταία όμως απάντησε αρνητικά στην πρόταση για φιλικό παιχνίδι λόγω των πολλών απουσιών που θα έχει αφού θα της λείπουν δέκα διεθνείς παίκτες. Έτσι η ΑΕΚ στράφηκε στην Ανόρθωση. Μάλιστα, ανάμεσα στις δύο ομάδες είχε γίνει ξανά μια προσπάθεια για φιλικό παιχνίδι μια βδομάδα πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά τότε δεν κατέστη δυνατό κάτι τέτοιο.

Για την ώρα, Ανόρθωση και ΑΕΚ Αθηνών έχουν δώσει τα χέρια και απομένουν λεπτομέρειες για να ανακοινωθεί το φιλικό. Ξενοδοχείο για τη διαμονή της ΑΕΚ έχει βρεθεί και απομένει να διευθετηθεί η μετάβαση της αποστολής του ελλαδικού συλλόγου στην Κύπρο. Κάτι που αναμένεται να γίνει χωρίς να προκύψουν προβλήματα.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο οποίος βρίσκεται στον πάγκο της ΑΕΚ και θα τεθεί για δεύτερη φορά αντίπαλος της Ανόρθωσης, μετά την παρουσία του στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ. Εάν ανακοινωθεί το φιλικό, θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και θα αρχίσει στις 19:00.

Θα είναι μια καλή ευκαιρία για τον Αντόνιο Πούτσε να δει κάποια πράγματα που θέλει, να δώσει χρόνο συμμετοχής σε κάποιους ποδοσφαιριστές και να προετοιμάσει καλύτερα την ομάδα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν πολύ σύντομα από τους κυανόλευκους της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ