aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΚαταστατικές αλλαγές στον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης

Καταστατικές αλλαγές στον Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσης

Οι οργανωμένοι της Ανόρθωσης ενημερώνουν για όσα έγιναν στην Καταστατική τους Συνέλευση.

Αναλυτικά:

«Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου – MAXHTEC 1994, θα ήθελε να ευχαριστήσει όλα τα μέλη του για την χθεσινή τους παρουσία στην Γενική Καταστατική Συνέλευση.

Ενώπιον των μελών έγινε παρουσίαση κάποιων καταστατικών αλλαγών όσον αφορά την λειτουργία του οργανισμού και αυτές εγκρίθηκαν με ποσοστό πολύ μεγαλύτερο από τα 2/3 των παρόντων μελών που απαιτείτο. Η λειτουργία του Παν.Συ.Φι. όσον αφορά την διοικητική του τομή και σύσταση μπαίνει πλέον σε ένα καινούργιο δρόμο, προς την υλοποίηση όσων ονειρεύονται έναν σύνδεσμο υγιή και ανίκητο. Δίνεται η ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως να αποδείξουν ότι μπορούν να ακολουθήσουν τους θεσμούς και τους κανόνες που πλέον προβλέπει το καταστατικό.

Στο σημείο εδώ να δηλώσουμε ότι τα άτομα που απαρτίζουν το νυν διοικητικό συμβούλιο δηλώνουν τις παραιτήσεις τους αφού πρώτοι αυτοί επιθυμούν τις σωστές διαδικασίες. Θα παραμείνουν όμως στις θέσεις τους για να τρέξουν την λειτουργία του Παν.Συ.Φι. μέχρι την ανάληψη του νέου Δ.Σ. βάση του καταστατικού σε εκλογική συνέλευση που θα ακολουθήσει.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε τον ιδιοκτήτη της αίθουσας “ΒΙΤΣΑΙΤΗΣ” για την παραχώρηση του χώρου.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΒΑΡΩΣΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ
Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ