aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά Nέα«Κανένα θέμα με τον Νικολάς Μαρτίνες»

«Κανένα θέμα με τον Νικολάς Μαρτίνες»

Στο κόλπο για την απόκτηση του Νικολάς Μαρτίνες, «εμπλέκει» την Ανόρθωση σημερινό δημοσίευμα της «Μetrosport» και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «οι πιθανότητες είναι αρκετές».

Ο Ολυμπιακός Πειραιώς, στον οποίο ανήκει ο Αργεντινός επιτελικός μέσος, δεν έχει δώσει, προς το παρόν, εντολή για να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο και του Άρη Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με την «Μ» οι επαφές «ήταν σε καλό δρόμο μέχρι που στο… παιχνίδι μπήκε και η Ανόρθωση, στην οποία αγωνίστηκε τη σεζόν 2015-16. Οι Κύπριοι προσπαθούν να δελεάσουν τον Μαρτίνες, ενώ πληροφορίες ανέφεραν ότι οι πιθανότητες συμφωνίας είναι αρκετές».

Διαβάστε επίσης: «Στο… παιχνίδι για Μαρτίνες και η Ανόρθωση»

Οι πληροφορίες της «Μetrosport» δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς όπως πληροφορούμαστε δεν συζητήθηκε το ενδεχόμενο ο Αργεντινός άσος να επιστρέψει στην Ανόρθωση και δεν έγινε καν κρούση προς την πλευρά του. «Πιθανόν κάποιοι, που δεν ανήκουν στην Ανόρθωση, να θέλουν να προωθήσουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα», μας ανέφερε στέλεχος της «Κυρίας».

Υπενθυμίζουμε πως στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Μαρτίνες αγωνίστηκε ως δανεικός στον Απόλλωνα, με ελάχιστες ωστόσο συμμετοχές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ