Καλδερόν: Τσε Γκεβάρα, γιαπωνέζικο φαί, Gladiator και Braveheart

Ο μεγαλύτερός του φόβος είναι μια αρρώστια στην οικογένειά του, ενώ είναι και πλακατζής μιας και του αρέσει να πειράζει φίλους του...


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη «Cyprus Mail» παραχώρησε ο Ίνιγο Καλδερόν, απαντώντας σε μη ποδοσφαιρικά ερωτήματα. Ο Ισπανός αμυντικός ανέφερε ότι έχει να θυμάται τα καλοκαίρια από την παιδική του ηλικία που ήταν όλο ατελείωτο παιχνίδι.

Δήλωσε ότι λατρεύει το γιαπωνέζικο φαγητό και είναι ενθουσιασμένος με το βιβλίο «The Shadow of the Wind». Αγαπημένες του ταινίες το Gladiator και το Braveheart, ενώ πάντα στο ψυγείο του θα βρει κανείς φρούτα.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής τόνισε ότι θα ήθελε να είχε γνωρίσει τον Τσε Γκεβάρα, ενώ για την επιθυμία του αν ερχόταν το τέλος του κόσμου σε 24 ώρες, είπε: «Ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι και μετά ένα μπάρμπεκιου με τους φίλους και την οικογένειά μου».

Ο μεγαλύτερός του φόβος είναι μια αρρώστια στην οικογένειά του, ενώ είναι και πλακατζής μιας και του αρέσει να πειράζει φίλους του. «Πάντα μου αρέσει να τηλεφωνώ σε φίλους, προσποιούμενος πως είμαι διαφορετικό άτομο, πάντα ενοχλούνται», ανέφερε σχετικά.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ