Ιστορική συμφωνία στην πετόσφαιρα

Σε μια ιστορική συμφωνία προχώρησε το γυναικείο τμήμα πετοσφαίρισης της Ανόρθωσης, με το τμήμα να επιτυγχάνει τη δεκαετή μίσθωση των εγκαταστάσεων του κλειστού του ΑΤΙ και των υπόλοιπων χώρων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τμήματος: «Σε μία πολύ σημαντική συμφωνία προχώρησε σήμερα, 22 Αυγούστου 2016, ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου. Πρόκειται για μία ιστορική συμφωνία, ιδιαίτερα για τους Ανορθωσιάτες που κατοικούν στη Λευκωσία και τις Ομάδες Βόλεϊ Γυναικών του Συλλόγου μας.

Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι ολοκληρώθηκε σήμερα η διαδικασία μίσθωσης, με ετήσιο αντίτιμο, από τον Σύλλογο μας των αθλητικών εγκαταστάσεων του πρώην Ανώτερου Τεχνολογικού Ινστιτούτου (ΑΤΙ) στη Λευκωσία για περίοδο 10 χρόνων (από την 1η Αυγούστου 2016). Η δεκαετής μίσθωση του χώρου αποτελεί το ισχυρό θεμέλιο για τη δημιουργία του Αθλητικού Κέντρου της Ανόρθωσης στη Λευκωσία.

Η Επιτροπή Πετόσφαιρας Γυναικών του Συλλόγου μας έχει αρχίσει ήδη τις εργασίες για την ανακαίνιση της κλειστής Αίθουσας της Ανόρθωσης για να είναι έτοιμη για την έναρξη των προπονήσεων και των αγώνων των ομάδων μας στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα.

Ταυτόχρονα θα αρχίσει οι προγραμματισμός για την αναβάθμιση των υπόλοιπων χώρων συνολικής έκτασης πέραν των 10.000 τετραγωνικών μέτρων. Γίνονται, επίσης, σκέψεις για μελλοντική λειτουργία στο χώρο, εντευκτηρίου για τα μέλη και τους φίλους της Ανόρθωσης στη Λευκωσία.

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ευχαριστεί θερμά τους κρατικούς φορείς για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς τον σύλλογό μας για τη μίσθωση και την αξιοποίηση των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΑΤΙ, οι οποίες προσδοκούμε ότι θα αποτελέσουν άλλον έναν πνεύμονα για τα αθλούμενα νιάτα της πρωτεύουσας».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ