«Ισχύει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Λαΐφη και είναι σοβαρό…»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου με δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα...

Πέρα για πέρα υπαρκτό είναι το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού Πειραιώς για τον Κωνσταντίνο Λαΐφη, με τους Πειραιώτες να εξετάσουν σοβαρά την πιθανότητα καταβολής της ρήτρας του συμβολαίου του διεθνούς μεσοαμυντικού, ώστε να τον κάνουν δικό τους.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου με δηλώσεις του στον Super ΣΠΟΡ FM επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για το ενδιαφέρον των ερυθρόλευκων για τον Λαΐφη, ενώ αποκάλυψε πως η πρόταση του Ολυμπιακού είναι σοβαρή.

«Είναι γεγονός ότι μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν επαφές και θα το δούμε τις επόμενες μέρες, είμαστε στη μέση της διαδικασίας, έγινε μια συνάντηση μέσα στο Σαββατοκύριακο, υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό. Από όπου και αν προέρχεται η πρόταση για μας το ίδιο είναι, το θέμα είναι που θέλει να αγωνιστεί και ο ποδοσφαιριστής, υπάρχει ρήτρα στο συμβόλαιο του αν καταβληθεί αυτή η ρήτρα τότε θα παραχωρηθεί. Έχει σημασία να ικανοποιηθεί οικονομικά η Ανόρθωση», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Υπενθυμίζουμε πως για τον ποδοσφαιριστή έχουν ήδη επιδείξει ενδιαφέρον η ΑΕΚ Αθηνών και η Αούστρια Βιέννης, ωστόσο φαίνεται να κερδίσει τη μάχη απόκτησής του ο Ολυμπιακός που με συνοπτικές διαδικασίες μπήκε «σφήνα» ανάμεσα στις δύο ομάδες.

ΜΕΣΩΧΡΙΣΤΟΣ ΘΕΟΧΑΡΟΥΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ