«Είναι θέμα που αφορά τον Ολυμπιακό» (απέμειναν λεπτομέρειες)

Ο Μαρίνος Μήτρου μίλησε για όλα όσα αφορούν στην Ανόρθωση...


Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Μαρίνος Μήτρου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM με τις δηλώσεις του να περιστρέφονται κυρίως γύρω από το διοικητικό μέρος, αλλά και το θέμα με την μετεγγραφή του Κωνσταντίνου Λαΐφη στο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Για το αποτέλεσμα της ψεσινής συνέλευσης, είπε: «Ουσιαστικά μετά από ένα περίπου μήνα από τις 25 Μαΐου αναζητείται διάδοχη κατάσταση, δεν είχε προκύψει κάποια υποψηφιότητα και ο Μανώλη τελικά κλήθηκε να συγκροτήσει συνδυασμό. Η έγκριση ήταν ομόφωνη από όλους, με τον κύριο Μανώλη να αποδέχεται και να αναλαμβάνει ουσιαστικά πρόεδρος του σωματείου και στις 4 Ιουλίου θα πρέπει να φέρει σύνδεσμο που θα τύχει έγκρισης από τα μέλη της γενικής συνέλευσης».

Για την προεδρία της Εταιρείας και τις προθέσεις του Χρίστου Πουλλαΐδη: «Αυτό θα το δούμε. Αν θα αναλάβει δηλαδή ο κύριος Πουλλαΐδης, ή να βρίσκεται εκεί μέσω κάποιου άλλου, ενός εκτελεστικού προέδρου για παράδειγμα. Θα φανεί καλύτερα τις επόμενες μέρες. Θα πρέπει να περιμένουμε δυο-τρεις μέρες να δούμε το αποτέλεσμα κάποιων επαφών και κάποιων διαβουλεύσεων που γίνονται. Βλέπουμε πως τουλάχιστον στο σωματείο ξεπερνιέται το αδιέξοδο, θα ξεκινήσουν να τρέχουν κάποια θέματα και από εκεί και πέρα θα δούμε και στην εταιρεία τι πρόκειται να γίνει».

Ακολούθως ο Μήτρου είπε πως για τον Χαραλάμπο Μανώλη και την παραμονή του στα διοικητικά, αποτελούσε απαραίτητη προϋπόθεση να παραμείνει ο Πουλλαΐδης στην εταιρεία. «Αν δεν είναι στην προεδρία τουλάχιστον να είναι ο βασικός οικονομικός αιμοδότης του συλλόγου. Φαίνεται πως μεταπείθεται μέσα από όλα αυτά που προηγήθηκαν και να παραμείνει στην ομάδα, αλλά χρειάζεται να έχει την συμπαράσταση και από παράγοντες, κόσμο και ούτω καθεξής…», τόνισε.

Σχετικά με το οικονομικό μέρος είπε: «Αφήνουμε κάποια πράγματα πίσω μας αναφορικά με το διοικητικό κομμάτι. Είναι και το οικονομικό, θα πρέπει τα άτομα που ήρθαν πιο κοντά να παραμείνουν, να συνεχίσουν να ενισχύουν την προσπάθεια όποιο κι’ αν είναι το διοικητικό συμβούλιου. Χρειαζόμαστε όσο περισσότερο κόσμο μπορεί να ασχοληθεί με το διοικητικό προκειμένου να καταφέρουμε να λύσουμε τα προβλήματα μας γρήγορα και να έχουμε την οικονομική μας ευχέρεια, έτσι ώστε να μην εξαρτόμαστε πάντα από την βοήθεια της οικογένειας Πουλλαΐδη και της κάθε οικογένειας».

Αναφορικά με την μετεγγραφή του Λαΐφη στον Ολυμπιακό Πειραιώς, ο Μήτρου είπε πως χρειάζεται ακόμη λίγη υπομονή. Επιβεβαίωσε πως θεωρείται κλειστός ο νεαρός μέσος στους ερυθρόλευκους του Πειραιά, αλλά κράτησε μία… πισινή μιας και ακόμη δεν υπογράφτηκε η συμφωνία, στηριζόμενος και στην άποψη πως μπορεί μία λεπτομέρεια να χαλάσει τη μετεγγραφή.

«Είμαστε πάρα πολύ κοντά και μένουν μερικές λεπτομέρειες που πρέπει να ξεκαθαρίσουν. Αν πληρωθεί η ρήτρα και δοθεί το ποσοστό μεταπώλησης που προβλέπεται τότε δεν υπάρχει λόγος να συνεχιστεί η διαπραγμάτευση καθώς τελειώνουν όλα και προχωρούμε στην πώληση του ποδοσφαιριστή».

Για το γεγονός πως θα δοθεί δανεικός στην Σταντάρ Λιέγης: «Αυτό είναι ένα θέμα που αφορά τον παίκτη και τον Ολυμπιακό».

Τα λεφτά που θα πάρει η Ανόρθωση από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, δεν θα βοηθήσουν το σύλλογο όσον αφορά στα κριτήρια Ιουνίου, είπε ακολούθως ο Μήτρου: «Για τα κριτήρια ουσιαστικά δεν θα βοηθήσει, καθώς ήδη πρέπει να γίνουν αρκετές πληρωμές από τώρα και όταν ολοκληρωθεί θα αργήσουν τα χρήματα να έρθουν, ωστόσο θα βοηθήσει σε αρκετές περιπτώσεις που εκκρεμούν. Όταν ολοκληρωθεί τώρα, σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι θα πρέπει να ψάξουμε πολύ για να βρούμε ένα παίκτη να τον αντικαταστήσουμε».

Για το θέμα του μετεγγραφικού σχεδιασμό κατρέληξε: «Τις επόμενες λίγες μέρες και μετά το ξεκαθάρισμα στο διοικητικό θα έχουμε κινήσεις και στο μεταγραφικό και σε μεγαλύτερη συχνότητα απ’ ότι πιο πριν. Δεν υπάρχει αυτή την στιγμή το ιδιαίτερα προχωρημένο, υπάρχουν όμως παίκτες που είναι σε καλό δρόμο οι περιπτώσεις τους».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗSuper ΣΠΟΡ FM
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ