aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ βελτίωση και το «αντίο» στον Κίκη

Η βελτίωση και το «αντίο» στον Κίκη

Προσπάθεια για να βελτιώσει την όλη εικόνα της Ανόρθωσης κάνουν ο Ρόνι Λέβι μαζί με τους συνεργάτες του εδώ και αρκετές μέρες. Τα όσα παρουσίασε μέχρι σήμερα σε επίσημα αλλά και φιλικά παιχνίδια η ομάδα της Αμμοχώστου δεν μπορούν να ικανοποιούν κανένα, παρά μόνο να προβληματίζουν.

Γι’ αυτό και ο Ισραηλινός τεχνικός είναι αποφασισμένος να δουλέψει ακόμη πιο σκληρά στις προπονήσεις μαζί με τους παίκτες του έτσι ώστε να είναι η ομάδα έτοιμη στην πρεμιέρα και να μπει στο νέο πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το γεγονός ότι θα γίνει μόνο ένα φιλικό μέχρι την πρεμιέρα δεν είναι και ότι καλύτερο.

Διαβάστε επίσης: Είπε όχι τελικά στην Ανόρθωση ο Κόρχουτ

Σε μία άλλη εξέλιξη στο πένθος έχε βυθιστεί η Ανόρθωση από τον χαμό ενός δικού της παιδιού. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Κίκη Κυριάκου, ο οποίος απεβίωσε σήμερα Πέμπτη, σε ηλικία μόλις 51 ετών. Ο θανών, πατέρας τεσσάρων παιδιών, υπήρξε μέλος του Συλλόγου μας, πιστός φίλος της ομάδας ενώ αφιέρωνε μεγάλο μέρος από τον χρόνο του ασχολούμενος με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ανόρθωσης στη Λεμεσό. Η κηδεία του θα τελεστεί την Παρασκευή, στις 17:00, στον ιερό ναό Αγίου Νικολάου, στην Παλώδια, στη Λεμεσό. Αιωνία του η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ