aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΗ τεσσάρα επί του Εθνικού (vid)

Η τεσσάρα επί του Εθνικού (vid)

Αναφορά στην τεσσάρα επί του Εθνικού Λατσιών κάνει η διοίκηση της φουτσαλικής Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

«Τη νίκη με 4-2 επί του Εθνικού Λατσιών πέτυχε το βράδυ της Πέμπτης η ομάδα μας, νίκη που τη διατηρεί στην 3η θέση, μα σε απόσταση βολής από την κορυφή. Η Ανόρθωση ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, επίβαλε το ρυθμό της και έψαξε τα τέρματα που θα έλυναν το γόρδιο δεσμό της καλής αμυντικής γραμμής του Εθνικού Λατσιών. Το πρώτο γκολ για την ομάδα μας, ήρθε στο 12’ όταν ο Κουλουμπρής με σουτ σημείωσε το 1-0. Σκορ που έμελλε να ήταν και ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, δύο όμορφα γκολ του Φελίπε στο 24’ και στο 25’ ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 3-0. Η ομάδα του Εθνικού εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που βρήκε και μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο μείωσε σε 3-2 δίνοντας άλλο χρώμα στο παιχνίδι. Ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής όμως, με ωραία ατομική προσπάθεια τρία λεπτά πριν το τέλος, έδωσε εκ νέου προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα μας, σφραγίζοντας έτσι τη νίκη μας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ