Η κινητοποίηση έκανε τον στόχο εφικτό!

Σήμερα, μετά και από την εκδήλωση στο κατάστημα αναμνηστικών ειδών κάτω από την δυτική εξέδρα του «Αντώνης Παπαδόπουλος», οι κάτοχοι στις κάρτες διαρκείας ξεπέρασαν τις 2.000...

Η κινητοποίησή των Ανορθωσιατών τις τελευταίες μέρες… έκανε τον στόχο της διοίκησης που είναι η πώληση 3.000 καρτών διαρκείας να είναι εφικτός και γιατί όχι να ξεπεραστεί.

Σήμερα, μετά και από την εκδήλωση στο κατάστημα αναμνηστικών ειδών κάτω από την δυτική εξέδρα του «Αντώνης Παπαδόπουλος», οι κάτοχοι στις κάρτες διαρκείας ξεπέρασαν τις 2.000.

Αν σε αυτούς τους αριθμούς προστεθούν και οι 500 θέσεις στα θεωρεία πολυτελείας που ως είθισται καταλαμβάνονται, τότε αντιλαμβάνεται κανείς πως πλησιάζει πολύ ο στόχος των 3.000 καρτών διαρκείας να καταρριφθεί.

Σε επικοινωνία του Δ.Σ. του Σωματείου με την οπαδική ιστοσελίδα Anorthosis24.net, έγινε η εξής αναφορά: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο για την στήριξη που μας δείχνει και να τους βεβαιώσουμε ότι γυρίζουμε σελίδα και προχωράμε όλοι μαζί για μια αξιοπρεπή Ανόρθωση».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΠΗΓΗAnorthosis24.net
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ