aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΗ Ανόρθωση περνά χειροπέδες στο… θηρίο της!

Η Ανόρθωση περνά χειροπέδες στο… θηρίο της!

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αναλύσεις για να αντιληφθεί κανείς το πόσο πολύτιμος είναι ο Ντουγκλάο στο ρόστερ της Ανόρθωσης. Ο θηριώδης στόπερ αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία κατά την τρέχουσα σεζόν στη γραμμή αναχαίτισης της ομάδας, μετρώντας πολλές καλές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, αλλά και σημαντικά τέρματα. Μπορεί να μην είναι από τους πιο γρήγορους κεντρικούς αμυντικούς του πρωταθλήματος, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι ανίκητος στο ψηλό παιχνίδι, ενώ πολύ καλός είναι με την μπάλα στα πόδια, οργανώνοντας επιθέσεις της «Κυρίας». Και το γεγονός πως η ομάδα της Αμμοχώστου φαίνεται να κερδίζει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, οφείλεται και στην καλή απόδοση του Ντουγκλάο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κόντρα και στους… γιατρούς ο Βίκτορ

Ας μην το κουράζουμε όμως… Ο θηριώδης ποδοσφαιριστής θα αγωνίζεται, όπως όλα δείχνουν και στη νέα αγωνιστική περίοδο στην ομάδα της Αμμοχώστου, κάτι που προφανώς αποτελεί μια ευχάριστη εξέλιξη. Αν και το συμβόλαιό του εκπνέει τέλος τη σεζόν, σε αυτό υπάρχει όρος που λέει πως παίρνοντας αύξηση των απολαβών του, ανανεώνεται αυτομάτως για άλλο ένα έτος. Η διοίκηση της Ανόρθωσης έκανε μια πρώτη κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή όσον αφορά στο εν λόγω θέμα, κατά την οποία δεν προέκυψε κανένα πρόβλημα που να δείχνει πως θα «φρενάρει» την προδιαγραφόμενη συμφωνία. Σύντομα, αναμένεται πως θα επικυρωθεί η απόφαση, με τη διοίκηση της προσφυγικής ομάδας να εκδίδει τη σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανόρθωση και ΑΕΚ… χαίρονται με τον Απόλλωνα!

Ο Ντουγκλάο αγωνίσθηκε μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα σε 26 αγώνες, εβρισκόμενος σε όλους στο αρχικό σχήμα που είχε επιλέξει ο Ρόνι Λέβι. Σε αυτά τα 2.267 λεπτά, έχει καταφέρει να σημειώσει μάλιστα τέσσερα τέρματα, τα οποία ήταν σημαντικά για την ομάδα του ώστε να έχει βαθμολογικό όφελος. Μετρά άλλες τέσσερις συμμετοχές στον θεσμό του Κυπέλλου (360 λεπτά), πετυχαίνοντας δύο γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ό,τι και να θέλει η Ανόρθωση…

Από εκεί και πέρα, στη διοίκηση της Ανόρθωσης σπρώχνουν διάφορα θέματα που άπτονται του προγραμματισμού για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Αν όχι μέσα στο επόμενο διήμερο, τότε την ερχόμενη εβδομάδα αναμένονται σημαντικές εξελίξεις που αφορούν (άλλους) δύο τουλάχιστον ποδοσφαιριστές. Σύντομα, όπως μας ελέχθη (και) χθες, αναμένονται στην Κύπρο οι μάνατζερ των Αριέλ Αρούς και Ρούβεν Ράγιος ώστε να μπουν στα βαθιά, αισιοδοξώντας σε ανανέωση της συνεργασίας. Αμφότεροι οι παίκτες παρουσιάζονται θετικοί για να συνεχίσουν την καριέρα τους στην Ανόρθωση, αλλά εννοείται πως το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει με την κάθοδο των εκπροσώπων τους. Ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Ανδρέας Παντελή, επέστρεψε χθες το πρωί από το εξωτερικό και εννοείται ότι ετοιμάζει τα επόμενα… βήματα που αφορούν στην επόμενη σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίβει τα χέρια της η Όρενμπουργκ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ