aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΓια την αλλαγή προς το καλύτερο στοχεύουν στην Ανόρθωση

Για την αλλαγή προς το καλύτερο στοχεύουν στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Χωρίς ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα αναμένεται να παραταχθεί η Ανόρθωση στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Κάτι που θα συμβεί για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Γεγονός σίγουρα πολύ θετικό για τον Αντόνιο Πούτσε, ο οποίος μπορεί να επιλέξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Στόχος του είναι να παρατάξει μιαν Ανόρθωση αλλαγμένη προς το καλύτερο.

Το θέμα είναι αυτή τη φορά ο κόσμος να δει μια διαφορετική και βελτιωμένη ομάδα. Η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε τη δυνατότητα στον Πούτσε και τους συνεργάτες του να δουλέψουν για να βγάλει στο γήπεδο η ομάδα κάποια βελτίωση και σίγουρα μια καλύτερη εικόνα. Ο Πούτσε ως γνωστό δεν θα είναι στον πάγκο της Ανόρθωσης το Σάββατο, όμως αυτό δεν αναμένεται να επηρεάσει την ομάδα του.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι τιμωρημένος με αποκλεισμό μιας αγωνιστικής εκτός σταδίου και θα δει το ματς από την τηλεόραση. Αυτό που θέλει να δει από την ομάδα του είναι καλύτερη κυκλοφορία της μπάλας, σίγουρες μεταβιβάσεις, αλληλοκαλύψεις και αποτελεσματικότητα στην επίθεση. Σήμερα λογικά ο Πούτσε θα πει πολύ περισσότερα στους παίκτες του και αναμένεται να τους αναλύσει την Ομόνοια.

Το μεθαυριανό παιχνίδι θεωρείται άκρως σημαντικό για τη συνέχεια. Τυχόν νίκη στο ΓΣΠ θα σκορπίσει χαμόγελα και θα φέρει κλίμα αισιοδοξίας στην ομάδα. Αν όμως έρθει άλλη μια αποτυχία, σίγουρα ο προβληματισμός θα μεγαλώσει και δεν θα αποκλείονται εξελίξεις.

«Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο όλα είναι πιθανά. Για να καταφέρουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, πρέπει να παρουσιαστούμε καλύτεροι και τυχεροί», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου, Σάββας Πηλακούτας, σε δηλώσεις του και πρόσθεσε: «Κάθε νέα ομάδα θέλει χρόνο. Ο προπονητής μας εκμεταλλεύτηκε τη διακοπή και είχε την ευκαιρία να δουλέψει με όλους τους ποδοσφαιριστές. Θέλουμε τη νίκη για πολλούς λόγους και βαθμολογικούς και ψυχολογικούς. Νίκες σε ντέρμπι ανεβάζουν την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση».

Μεθαύριο στο ΓΣΠ η Ανόρθωση θα έχει αρκετό κόσμο στο πλευρό της. Οι οπαδοί της θα στηρίξουν την προσπάθειά της για να πάρει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ