aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Φαβορί για τεχνικός διευθυντής ο Οκκάς»

«Φαβορί για τεχνικός διευθυντής ο Οκκάς»

Από τη μία δεν γνωρίζει κανείς τι θα γίνει με το θέμα προπονητή στην Ανόρθωση, ο Χρίστος Πουλλαΐδης ως γνωστόν δήλωσε πως στο τέλος της τρέχουσας σεζόν δεν θα επαναδιεκδικήσει την προεδρική καρέκλα του σωματείου και εκτελεστικός πρόεδρος ακόμη να βρεθεί.

Από την άλλη, «γεννήθηκαν» τα πρώτα σενάρια για τον τεχνικό διευθυντή.

«Σύμφωνα με ιαματικές (κυπριακές) πηγές, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Γιάννης Οκκάς είναι το απόλυτο φαβορί για να φορέσει το κοστούμι του τεχνικού διευθυντή της Ανόρθωσης», αναφέρεται στη στήλη «Πληροφοριοδότης» της «Ώρας των σπορ» (17/04).

Στην ίδια παρασκηνιακή στήλη της εν λόγω εφημερίδας, τονίζεται επίσης πως «έτσι για να ξέρουν κι εδώ στα μέρη μας τι ακριβώς παίζει μεταξύ Οκκά – Ανόρθωσης και κυρίως εκείνοι (δεν είναι και λίγοι) που “ζαχαρώνουν” τη θέση του τεχνικού διευθυντή στην “Κυρία” του κυπριακού ποδοσφαίρου και κατά όπως φαίνεται θα μείνουν με την… όρεξη».

Όπως επίσης σημειώνεται στον «Πληροφοριοδότη», «ο Οκκάς βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ιθύνοντες του συλλόγου κι αν κάτι δεν στραβώσει προϊόντος του χρόνου, τότε το φλερτ θα καταλήξει σε γάμο. Αυτή θα είναι η πρώτη απόπειρα του με την ιδιότητα του τεχνικού διευθυντή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ