aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΈβαλε τον Λέβι σε ευχάριστο δίλημμα

Έβαλε τον Λέβι σε ευχάριστο δίλημμα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Η κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Γιαν Κόπριβετς μόλις στο 6ο λεπτό του ντέρμπι με την ΑΕΛ έδωσε τη δυνατότητα στον Γιώργο Παπαδόπουλο να παίξει για τρία συνεχόμενα παιχνίδια κάτω από τα δοκάρια της Ανόρθωσης. Πολλοί είναι αυτοί που είχαν φοβηθεί ότι ο 25χρονος τερματοφύλακας δεν θα μπορούσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας.

Το γεγονός ότι δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του, η απειρία του και το ότι ποτέ δεν φόρεσε μία τόσο βαριά φανέλα όπως αυτή της Ανόρθωσης προκαλούσαν πολλά ερωτηματικά. Στα παιχνίδια που αγωνίστηκε ο Παπαδόπουλος όμως, όχι μόνο κατάφερε να σταθεί επάξια αλλά να είναι και από τους διακριθέντες της Ανόρθωσης.

Ειδικά απέναντι σε Απόλλωνα και ΑΕΚ ο Κύπριος κίπερ έκανε πολύ καλές εμφανίσεις και δικαιολογημένα πλέον ο Ρόνι Λέβι προβληματίζεται ευχάριστα για το τι θα πράξει ενόψει ΑΠΟΕΛ. Δηλαδή, αν θα δώσει εκ νέου φανέλα βασικού στον Παπαδόπουλο ή αν θα επαναφέρει τον Γιαν Κόπριβετς στο αρχικό σχήμα. Ίσως να είναι πιο πιθανό να δούμε τον Σλοβένο να παίρνει ξανά φανέλα βασικού, όμως κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει κανένα σενάριο και καμία πιθανότητα.

Ο Λέβι είναι προπονητής που δεν του αρέσουν οι πολλές αλλαγές και αυτό είναι κάτι που σίγουρα θα τον κάνει να σκεφτεί διπλά και τριπλά πριν πάρει την τελική του απόφαση. Πάντως ο Παπαδόπουλος δέχθηκε τα συγχαρητήρια του Ισραηλινού τεχνικού σε όλα τα παιχνίδια που αγωνίστηκε, ενώ λαμβάνει και πολλά μηνύματα στήριξης από τον κόσμο της ομάδας που έχει ανάγκη να δει Κύπριους ποδοσφαιριστές να φορούν τη φανέλα του συλλόγου και να διακρίνονται.

Μέσα από τις προπονήσεις, που ξαναρχίζουν σήμερα, ίσως ο Λέβι να δείξει τις προθέσεις του. Το θετικό πάντως για την Ανόρθωση είναι ότι κατάφερε έστω και με αυτό τον τρόπο να κερδίσει πολλά από την παρουσία του Παπαδόπουλου μιας και είναι τερματοφύλακας που έχει τα φόντα να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και μέσα από την καθημερινή σκληρή δουλειά να παραμείνει στο ρόστερ της Ανόρθωσης, η οποία ετοιμάζεται για πολλές αλλαγές στο τέλος της σεζόν. Αξίζει να αναφερθεί ότι ο Παπαδόπουλος έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με την ομάδα της Αμμοχώστου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ