aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας…»

«Έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας…»

«Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα» τονίζει με δηλώσεις στην κάμερα του AlfaSports Webtv, ο αρχηγός της Ανόρθωσης Φάνος Χαρή, ενόψει των ευρωπαϊκών αγώνων που ακολουθούν εντός της εβδομάδας, αρχής γενομένης από την Τετάρτη κόντρα στην Λέο Αρμενίας.

Συγκεκριμένα ο αρχηγός δήλωσε: «Μετά τον περσινό τίτλο, είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε στην Ευρώπη. Νιώθουμε ότι κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία, έχουμε πίστη στις δυνατότητές μας πως μπορούμε να προκριθούμε στον επόμενο γύρο. Οι αντίπαλοι μας δεν ήταν μεγαθήρια του ευρωπαϊκού φούτσαλ, αλλά εμείς είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Μελετούμε όσο μπορούμε τις ομάδες αυτές για να μάθουμε όσα περισσότερα μπορούμε και ελπίζουμε ότι θα προκριθούμε. Ο κόσμος της Ανόρθωσης έδειξε και πέρσι ότι είναι πάντα εκεί. Μας δίνει τη δύναμη που θέλουμε για να πάρουμε τις σημαντικές νίκες όπως και αυτή την εβδομάδα για να πάρουμε την πρόκριση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ