Εάν δεν βρει καλύτερον, θα πάρει τον Γούτα

Οι κυανόλευκοι τα έχουν βρει και με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα αν ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα της «Κυρίας»...


ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Σε προχωρημένες επαφές με τον Δημήτρη Γούτα βρίσκεται η Ανόρθωση. Δεν αποκλείεται οι δυο πλευρές να τα έχουν βρει σε όλα. Οι κυανόλευκοι τα έχουν βρει και με τον Ολυμπιακό και αναμένεται να ξεκαθαρίσει σύντομα αν ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός θα φορέσει τη φανέλα της «Κυρίας».

Δεν αποκλείεται ο Αλμπέρτο Μπενίτο να περιμένει κάτι καλύτερο από τον Γούτα και γι’ αυτό να περιμένει. Σε περίπτωση που μέσα στο επόμενο 48ωρο προκύψει κάτι εξαιρετικό, ο τεχνικός διευθυντής θα το επιλέξει. Εάν όχι, τότε ο Γούτας θα φορέσει τον φοίνικα στο στήθος και θα επιχειρήσει να αγωνιστεί για πρώτη φορά εκτός Ελλάδος.

CYTAVISION - Live Sports

Από εκεί και πέρα, με τα μούτρα για την εξεύρεση τουλάχιστον δύο ακραίων επιθετικών έχει πέσει ο Αλμπέρτο Μπενίτο. Έναν για το αριστερό «φτερό» της επίθεσης και έναν για το δεξί. Λογικά νεότερα θα προκύψουν στην Πολωνία, όπου η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της. Με πώληση του Ντίνο Ντλόβου, η Ανόρθωση θα προχωρήσει σε ενίσχυση και στην κορυφή της επίθεσής της.