Δεν «ζεστάθηκε» ο Χρίστος Μαραγκός

Το σκηνικό μπορεί να αλλάξει μέσω των επόμενων επαφών που θα γίνουν ανάμεσα στον Κύπριο έμπειρο μέσο και στον διοικητικό ηγέτη της Ανόρθωσης Χρίστο Πουλλαΐδη…


Στην κορυφή της λίστας της Ανόρθωσης για τη θέση του εκτελεστικού προέδρου βρίσκεται το όνομα του Χρίστου Μαραγκού. Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής δέχτηκε επίσημη πρόταση από τον Χρίστο Πουλλαΐδη για να αναλάβει το πόστο στον σύλλογο της Αμμοχώστου, όμως δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του. Χθες το απόγευμα υπήρξε συνάντηση μεταξύ των δύο ανδρών και συζήτησαν λεπτομέρειες πιθανούςς συνεργασίας.

Για την ώρα, ο μέσος των κυανόλευκων δεν είναι και τόσο «ζεστός» στο ενδεχόμενο να μπει στη διαδικασία αυτή, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες μας, είναι εφικτό να ανατραπεί το σκηνικό μέσω των επόμενων επαφών. Σίγουρα είναι σημαντικό, αν αναλάβει αυτή τη θέση, να έχει εν λευκώ τη διαχείριση του συλλόγου. Να του δοθούν… τα κλειδιά στο χέρι και να κάνει τις κινήσεις που θέλει χωρίς παρεμβάσεις στο έργο του.

Το σκηνικό αναμένεται να ξεκαθαρίσει εντός της εβδομάδας. Ο Χρίστος Μαραγκός θεωρείται από τον Πουλλαΐδη ως ο καταλληλότερος για τη θέση, καθώς γνωρίζει την ομάδα πολύ καλά και γενικά πιστεύεται ότι έχει την προσωπικότητα για να αντεπεξέλθει.

Ένας από τους υποστηρικτές πιθανής συνεργασίας είναι και ο ΠΑΣΠ, ο οποίος εξέδωσε χθες σχετική ανακοίνωση: «Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ποδοσφαιριστών στηρίζει ανεπιφύλακτα το ενδεχόμενο ανάληψης της θέσης-κλειδί από τον Μαραγκό, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο του αθλητισμού με δυναμικό χαρακτήρα και πολύχρονη πείρα, που γνωρίζει καλά τόσο τα του ποδοσφαίρου όσο και τα της Ανόρθωσης, στην οποία αγωνίζεται επί σειρά ετών. Ως Σύνδεσμος στηρίζουμε την προοπτική αυτή, όποια και να είναι στο τέλος η απόφαση του Χρίστου Μαραγκού και της Ανόρθωσης».

Σε περίπτωση που δώσει τα χέρια με τον Πουλλαΐδη, ο Μαραγκός θα έχει την ευθύνη για την επιλογή του τεχνικού διευθυντή που θα προσληφθεί. Την ίδια ώρα βέβαια ο Πουλλαΐδης έχει κάνει κάποιες επαφές με υποψηφίους, οι οποίοι έχουν προταθεί. Οι επόμενες ημέρες θα είναι σημαντικές για το θέμα της πρόσληψης του ανθρώπου ο οποίος θα ηγηθεί του μετεγγραφικού σχεδιασμού.

Προηγουμένως, όμως, θα κλείσει το θέμα του εκτελεστικού προέδρου, ο οποίος θα πάρει τις πιο σημαντικές αποφάσεις, αφού θα αναλάβει τα καθήκοντα, τις ευθύνες και την ευχέρεια να δουλέψει με τον τρόπο που εκείνος θα επιλέξει.

Πάντως, ακόμη και αν ικανοποιηθούν τα «θέλω» του Μαραγκού γύρω από τον τρόπο που θα δουλέψει το μοντέλο διοίκησης, δεν είναι σίγουρο ότι θα απαντήσει θετικά. Ζυγίζει όλα τα δεδομένα και θα πάρει πολύ σύντομα τις τελικές του αποφάσεις.

ΜΕΣΩΠΑΝΟΣ ΛΑΡΚΟΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ