aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗ«Δεν θέλω να αναφερθώ σε μένα»

«Δεν θέλω να αναφερθώ σε μένα»

Ο Καρλίτος (Καλό) ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας μας στο ματς με τον Άρη και βοήθησε τα μέγιστα στο να γίνει η ανατροπή μέσα στο Τσίρειο.

Με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης ζητά πίστωση χρόνου από τον κόσμο και διαρκή στήριξη, καθώς όπως τονίζει η ομάδα είναι καινούρια και θα χρειαστούν μερικά παιχνίδια μέχρι οι ποδοσφαιριστές να αφομοιώσουν πλήρως την φιλοσοφία του νέου προπονητή.

Για τη διαφορά του πρώτου με το δεύτερο ημίχρονο ανέφερε: «Δεν ήταν θέμα πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου. Προσπαθήσαμε από την αρχή και σε όλο το παιχνίδι με το ίδιο πνεύμα, καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια, απλά κάποια πράγματα δεν μας βγήκαν, ενώ και ο Άρης σκόραρε στην πρώτη ευκαιρία που δημιούργησε και αυτό μας έβαλε έξτρα πίεση. Στο δεύτερο ημίχρονο οι προσπάθειες μας είχαν αποτέλεσμα και ουσία, πιέσαμε σωστά, σκοράραμε δύο γκολ και καταφέραμε στο τέλος να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που για εμάς ήταν και το σημαντικότερο».

Για τη δική του εμφάνιση είπε: «Δεν θέλω να αναφερθώ μόνο σε μένα. Μέσα στην εβδομάδα, τόσο εγώ, όσο και οι συμπαίκτες μου δουλέψαμε αρκετά σκληρά έτσι ώστε να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για το παιχνίδι και είμαι πολύ χαρούμενος που η δική μου εμφάνιση βοήθησε την ομάδα να πετύχει τον στόχο της, καθώς αυτό είναι και το σημαντικότερο όπως είπα προηγουμένως».

Για τη συνέχεια και το ματς με την ΑΕΖ τόνισε: «Χρειάζεται να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και την ίδια σκληρή δουλειά, κερδίζοντας ένα ακόμη παιχνίδι, απέναντι στην ΑΕΖ αυτή τη φορά που είναι ο επόμενος μας αντίπαλος. Γνωρίζουμε πως δεν θα είναι εύκολο και χρειάζεται να βάλουμε αρκετή πίεση στον αντίπαλο για να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Μπορεί η ΑΕΖ να ήρθε από την δεύτερη κατηγορία, ωστόσο είναι μια καλή ομάδα και περιμένουμε πως θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι, καθώς θεωρώ πως κάθε ματς έχει τον δικό του βαθμό δυσκολίας. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι μπροστά στους οπαδούς μας».

Για τον κόσμο υπογράμμισε: «Ο κόσμος μας βοήθησε αφάνταστα στο να φτάσουμε στην νίκη στο ματς με τον Άρη. Μας έσπρωξε με την φωνή του και αν δεν ήταν αυτοί ίσως τα πράγματα να ήταν ακόμη πιο δύσκολα για εμάς. Να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα, έχουμε αρκετή ποιότητα, χρειαζόμαστε όμως λίγο χρόνο μέχρι να αφομοιώσουμε πλήρως την φιλοσοφία του προπονητή, καθώς υπάρχουν πολλοί καινούριοι ποδοσφαιριστές. Σίγουρα παιχνίδι με παιχνίδι θα βελτιωνόμαστε και θα μπορέσουμε με νίκες να χτίσουμε».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ