aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΟΡΘΩΣΗΔεν πήρε απάντηση από τον Αμπντουλαχί

Δεν πήρε απάντηση από τον Αμπντουλαχί

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Καμία απάντηση δεν πήραν οι άνθρωποι της Ανόρθωσης μέχρι στιγμής από τον Αμπντουλαχί Σεού, σχετικά με την προσπάθεια που κάνει για να μείνει ελεύθερος από την ομάδα του και παρόλες τις διαβεβαιώσεις.

Η στασιμότητα αυτή αναγκάζει τον Μπενίτο να στραφεί προς άλλες περιπτώσεις μιας και δεν θέλει να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ο τεχνικός διευθυντής θα προσπαθήσει για κάτι άλλο, εξίσου καλό, μέχρι το κλείσιμο του μετεγγραφικού παραθύρου. Αν και έχει κάποιες επιλογές μπροστά του, για την ώρα δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το πολύ προχωρημένο.

Σήμερα ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος και οι τελευταίες ώρες θα είναι καθοριστικές για την προσπάθεια απόκτησης μέσου. Αν ο Μπενίτο δεν βρει αυτό που θέλει, η Ανόρθωση δεν αποκλείεται να μην πάρει μέσο τελικά.

Στο θέμα του τερματοφύλακα κάτω των 21 ετών, φαίνεται να κερδίζει έδαφος η περίπτωση του Ελλαδίτη Δημήτρη Κατσιμήτρου που ανήκει στον Ολυμπιακό Πειραιώς. Εξετάζεται ακόμη ένας παίκτης, ενώ θυμίζουμε ότι περνά από δοκιμαστικά και ο Κυριάκος Παναγιώτου. Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ