aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΔεν πήραν ανάσα…

Δεν πήραν ανάσα…

Οι Νόσα Ιγκιεμπόρ και Μίχαλ Γκιουρίς (φωτό) δεν πήραν ρεπό όπως έκαναν οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης τις προηγούμενες μέρες. Και αυτό γιατί κρίθηκε αναγκαίο να δουλέψουν έξτρα ώρες, ώστε να είναι όσο γίνεται πιο έτοιμοι και να βοηθήσουν την ομάδα από την αμέσως επόμενη αναμέτρηση που είναι με την Πάφο εκτός έδρας. Και οι δυο ποδοσφαιριστές δείχνουν να είναι σε καλή κατάσταση και πιθανότατα θα είναι έτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση στο αρχικό σχήμα.

Οι μέρες ξεκούρασης για τους ποδοσφαιριστές έχουν εκπνεύσει και από σήμερα όλοι επιστρέφουν στις προπονήσεις, αρχίζοντας την προετοιμασία για την αναμέτρηση με την Πάφο. Θα απουσιάσουν οι Καμαρά και Ντουγκλάο, οι οποίοι συμπλήρωσαν κίτρινες κάρτες. Αναμένεται πως θα είναι έτοιμοι και στη διάθεση του Ρόνι Λέβι οι Πράνιτς και Ράγιος που απουσίασαν με τον Εθνικό. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση των Σισέ και Γκάντζεφ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ