Αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Κανένας συνδυασμός δεν υπέβαλε υποψηφιότητα μέχρι χθες στις 18:00, που ήταν η διορία, ενόψει της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου. Η αβεβαιότητα για την επόμενη μέρα της Ανόρθωσης καλά κρατεί.

Ο κόσμος της ομάδας αγωνιά βλέποντας ότι κανείς δεν βγαίνει μπροστά για να ηγηθεί. Προβληματίζεται και περιμένει να μάθει τα νεότερα. Έγιναν πάντως και χθες, όπως και τις προηγούμενες μέρες, κάποιες διαβουλεύσεις και επαφές, όμως δεν υπήρξε καμία υποψηφιότητα.

Δύο είναι πλέον τα σενάρια ενόψει της συνέλευσης της προσεχούς Δευτέρας. Θα δοθεί εξουσιοδότηση σε ένα άτομο για να παρουσιάσει συνδυασμό που θα εγκριθεί σε νέα Γενική Συνέλευση ή θα οδηγηθούν τα μέλη του συλλόγου σε νέα εκλογική Γενική Συνέλευση σε δυο βδομάδες. Το πρώτο σενάριο είναι ίσως και το πιο πιθανό. Κάτι τέτοιο είχε γίνει και επί εποχής Κυριάκου Κούσιου.

Η υφιστάμενη κατάσταση, με την αβεβαιότητα που επικρατεί και το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανείς για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου και κατ’ επέκταση και της εταιρείας, μόνο ανησυχία και προβληματισμό προκαλεί. Παρά το γεγονός ότι το χρέος έχει μειωθεί αισθητά και τα οικονομικά του συλλόγου είναι σε πολύ καλύτερη μοίρα, εντούτοις, όλοι είναι επιφυλακτικοί.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ