aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Άρεσε, αλλά…

Σύμφωνα με το οπαδικό σάιτ «anorthosis24.net» άρεσε ο Κριστομπάλ Κρέσπο στο τελευταίο φιλικό της Ανόρθωσης, αλλά μάλλον δεν αναμένεται να αποτελεί εκ των βασικών επιλογών του Αντόνιο Πούτσε, μετά την απόκτηση του Ράγιος.

Το κείμενο της ιστοσελίδας:

«Ίσως ο ποδοσφαιριστής που προκάλεσε την περισσότερη συζήτηση όσον αφορά το βιογραφικό του ήταν ο Κριστομπάλ Κρέσπο. Ο Ισπανός μέσος που μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως γυρολόγος, είχε απασχολήσει λίγο μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του, δημιουργώντας ένα λογικό προβληματισμό λόγω της αδυναμίας του να στεριώσει σε μια ομάδα.

Στο προχθεσινό φιλικό ο Κρέσπο αγωνίστηκε ως επιτελικός μέσος, έχοντας παρτενέρ στη μεσαία γραμμή τους Βίκτορ και Οικονομίδη. Σίγουρα δεν είναι ο γρηγορότερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αλλά φαίνεται ότι ο Αλμπέρτο Μπενίτο εύστοχα επεσήμανε ότι μπορεί να διαβάσει και να οργανώσει παιχνίδι.

Άλλωστε είχε συμμετοχή στη φάση του μοναδικού γκολ σημαδεύοντας με γρήγορη και ακριβή πάσα τον Κυριάκου, που με τη σειρά του έδωσε έτοιμο γκολ στον Γκονσάλβες. Βέβαια μετά την απόκτηση του Ράγιος, ο Κρέσπο δεν αναμένεται να αποτελεί εκ των βασικών επιλογών του Αντόνιο Πούτσε, εκτός κι αν δοκιμαστεί σε κάποια άλλη θέση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ