aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑπό σήμερα αλλάζει το σκηνικό στην Ανόρθωση

Από σήμερα αλλάζει το σκηνικό στην Ανόρθωση

ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΛΑΡΚΟΥ

Από σήμερα το όλο σκηνικό στην Ανόρθωση μεταφέρεται στην Κυπερούντα. Για τις επόμενες πέντε μέρες η ομάδα της Αμμοχώστου θα αφήσει το προπονητικό κέντρο «Αντώνης Καράς» και θα διαμένει στον Αγρό, ενώ θα προπονείται στα γήπεδα της Κυπερούντας. Εκεί όπου οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ καλύτερες και θα μπορούν οι ποδοσφαιριστές να έχουν μία πιο άνετη προετοιμασία. Φιλικά παιχνίδια δεν έχουν προγραμματιστεί μιας κι αυτή η περίοδος είναι εξαιρετικά δύσκολη, αφού οι πλείστες ομάδες δεν έχουν καν αρχίσει προετοιμασία.

Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης θα γίνει όπως και πέρυσι στη Βουλγαρία, από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 7 Ιουλίου. Εκεί όπου θα μπουν οι βάσεις για μια δυνατή και πιο ανταγωνιστική Ανόρθωση, η οποία θα επιδιώξει να είναι απόλυτα έτοιμη για τα πρώτα ευρωπαϊκά της παιχνίδια, όπου θέλει το ταξίδι να είναι όσο γίνεται πιο μακρύ. Σίγουρα, δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο μιας και φέτος η διοργάνωση του Γιουρόπα Λιγκ είναι ακόμη πιο δύσκολη όσον αφορά στην προσπάθεια των πιο μικρών ομάδων για να διακριθούν.

Διαβάστε επίσης: «Αν αρνηθεί σε μια βδομάδα, θα καλέσουν Λέβι»

Η «Κυρία», όμως, είναι αποφασισμένη να κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να φθάσει όσο πιο μακριά γίνεται και γι’ αυτό η σωστή προετοιμασία και ο σωστός σχεδιασμός θα παίξουν τον δικό τους ρόλο. Το κλίμα στις πρώτες μέρες των προπονήσεων είναι εξαιρετικό. Θυμίζουμε ότι ο Φελγκέιρας έχει αρχίσει προπονήσεις με την ομάδα.

Το ευχάριστο για τον Λέβι είναι ότι ο Κατσιαράβα, που επέστρεψε στην Κύπρο, έχει φέρει μαζί του τα απαραίτητα έγγραφα, τα οποία του δίνουν τη δυνατότητα να προπονείται με την Ανόρθωση ασχέτως αν έχει συμβόλαιο με την Κορόνα Κιέλτσε μέχρι το τέλος του μήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ